slider_01.jpg slider_06.jpg slider_04.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider_03.jpg
 

Hockey behind the Beach Tournament 14 t/m 16 Juni 2013

23-1-2013  | Zon, zee, strand, feesten en hockey.. Wat wil je nog meer?
Het daverende succes van Hockey Behind The Beach 2012 staat nog in ons geheugen gegrift, een tweede editie van dit waanzinnige toernooi aan het Zandvoortsche strand kan natuurlijk dus niet uitblijven. Geheel in tropische sferen, met palmbomen, dancemuziek en een drankje in je hand kunnen jullie genieten van een potje hockey of beachhockey... Hockey behind the Beach Tournament is HET internationale seniorentoernooi (heren, dames en mix) van dit jaar, schrijf je team dus snel in

Op vrijdag 14 juni 2013 is het zover... Het weekend staat voor de deur en dat betekent vanaf 17:00 uur snel jullie tentjes opzetten, zodat we meteen kunnen beginnen met feesten. Afgelopen jaar maakte deze avond niemand minder dan Valerio Zeno zijn opwachting als DJ, wie weet wie er dit jaar in de line up staat?

Op zaterdag heb je geen tijd voor een kater, het wordt een drukke dag Eerst maar eens een lekker vet ontbijtje, zodat iedereen genoeg energie heeft om de hele dag te hockeyen. Op het normale veld, maar ook op het speciale Beach hockeyveld. ’s Avonds vind de prijsuitreiking plaats, teams die het best presteren tijdens het toernooi kunnen een ‘vloeibare’ prijs in de wacht slepen, winnen dus Na een heerlijk diner zullen we, wanneer de zon langzaam in de zee zakt, het glas heffen op een volgende avond feest. Vorig jaar onder het genot van muziek van de alom bekende DJ Raymundo en de lokale beroemdheid DJ Ricardo Molino, dit jaar zullen we wederom zorg dragen voor een knallende line up

Misschien is zondagochtend de kater nu niet meer te omzeilen. Slaap rustig uit, terwijl de echte fanaten nog een balletje slaan. Uiteraard kun je ook nog lekker relaxen in de zon. Het laatste bruine kleurtje op de wangen, zodat iedereen kan zien dat je in Zandvoort bent geweest. 
Het is een feit, het Hockey behind the Beach Tournament is alweer voorbij, maar niet voordat we nog de afterparty gevierd hebben.

Meer informatie? Ga dan naar de toernooiwebsite