Dames en Heren starten goed in de competitie.

10-9-2018  |

Beide teams begonnen de competitie tegen IJburg. Op een gloednieuwe waterveld namen de dames binnen 4 minuten al een voorsprong door een doelpunt van Babet Schoutsen. Een sterker IJburg kon tot de rust niet scoren door goed keeperswerk van Daniëlle Berkhout. Toch kwam IJburg in de tweede helft terug tot 1-1.De laatste 20 minuten waren voor Voorhout. Uit 8 strafcorners benutte Voorhout 2 minuten voor tijd een kans uit een scrimmage en maakte een "Duits” doelpunt. Met de 2-1 in de tas hadden de Voorhoutse dames in een goede start in de 4e klasse.

Anders dan de vrouwen kwamen de mannen op een reguliere winst tegen de mannen van IJburg. In de rust was het al 1-0 door een doelpunt van Timo van Katwijk., die in de tweede helft ook de 2-0 liet aantekenen. Uiteindelijk scoorde Voorhout uit een fraaie aanval de 3-0, wat uiteindelijk de eindscore was.