Dames 1 en Heren 1 kopje onder in de regen.

24-9-2018  |

Sproeien was niet nodig op het waterveld op Sportpark Elsgeest. De regen kwam met bakken uit de lucht.

De dames moesten tegen medekoploper FIT uit Abcoude. Helaas hadden onze dames een off-day en verloren kansloos met 0-2.  De eerste helft kon men de teller nog op 0-0 houden, mede door goed keeperswerk van Daniëlle Berkhout. In de tweede helft scoorde FIT na 5 minuten de 0-1. Emma Bader had nog een goede kans om de gelijkmaker te scoren maar kwam niet langs de keepster. Fit liep uit naar een verdiende 0-2 en onze dames moeten zich weer opladen naar de volgende wedstrijd.

Na een goede overwinning tegen Saxenburg in de beker speelden de heren een sterke 1e helft tegen de Kieviten uit Wassenaar. Men kwam wel met 0-1 achter, maar scoorde korte tijd daarna door een snoeiharde backhand van Bob Menken de gelijkmaker. In de tweede helft waren de Voorhouters geen schim van het team in de 1e helft. De Kieviten liepen uiteindelijk gemakkelijk weg naar 1-3.

De foto’s van beide teams worden op facebook geplaatst.