Dames en Heren naar de winst tegen Thor

28-10-2018  |

Onze dames proberen de race vol te houden om het kampioenschap. Er mocht daarom niet verloren worden. Na een slechte en bloedeloze 1ehelft kwam er wat vuur in de 2e helft bij beide teams.

De dames uit Voorhout begonnen beter te spelen. Voorhout kon niet scoren uit de vele strafcorners. Daarom scoorde Annelou Hertogh 10 minuten voor tijd maar een veldgoal na een mooie solo in de korte hoek. Lang kon Voorhout niet genieten van de 1-0 voorsprong. De dames van Thor scoorden kort daarop de 1-1.  Het kon in de laatste minuten beide kanten op. In de dying seconds behaalde Voorhout de belangrijke 3 punten door een doelpunt van Cassandra Nieuwenhuizen en bleef zicht houden op de kopgroep.

De mannen daarentegen deden het zeer goed tegen de mannen van Thor. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Met een dodelijke precisie kwamen de mannen van Voorhout op een 4-0 voorsprong. 4 kansen en 4 doelpunten. In de 2e helft kwam een goed spelend Thor terug naar 4-1. Maar toen Voorhout 8 minuten voor tijd de 5-1 maakte was de strijd gestreden. Thor maakte nog wel kort voor de tijd de 5-2, maar dit was voor de statistieken.