slider_04.jpg slider_01.jpg slider_03.jpg slider_06.jpg slider01.jpg slider05.jpg
 

Keeperstraining

4-3-2011  | 

Dit jaar zijn we gestart met het geven van keeperstrainingen op een daarvoor vrijgemaakt tijdstip. De behoefte aan training is erg hoog, gezien het enthousiasme waarmee de keepers zich aanbieden.

 

Na wat opstartproblemen zijn we begonnen met 9 enthousiaste keepers en twee trainers. Al snel heeft ook Mike uit JC1 aangegeven in het eerste blok voor de D-keepers te willen helpen. De nadruk lag bij de trainingen in het begin op de techniek, snelheid en wendbaarheid. Tot aan de wintercompetitie heeft iedereen een aantal nuttige trainingen gehad. De maand januari heeft veel roet in het eten gegooid. Regelmatig was het veld onbespeelbaar.

We zijn als vereniging blij als iemand zich als vaste keeper opgeeft en vinden dan ook dat hij/ zij daar een ondersteuning bij moet krijgen. Inmiddels is professionele begeleiding en nieuw trainingsmateriaal geregeld.

 

Na de krokusvakantie gaat de organisatie van IS! ons helpen om keepers en de trainingen op een hoger niveau te brengen. De trainers worden begeleid om de trainingen te optimaliseren. Ook gaan we op zoek naar enthousiaste mensen, die als keeperstrainer onder professionele begeleiding willen gaan leren om zelf een verzorgde training neer te zetten.

Indien iemand dat leuk vindt om dat te gaan doen, kan hij/zij contact opnemen met de technische commissie.

 

Jan, Nils en Mike.