slider_03.jpg slider_06.jpg slider_04.jpg slider01.jpg slider05.jpg slider_01.jpg
 
Nieuwsafbeelding

in het zonnetje op het hockeyveld

24-2-2014  | 

Het rode keurkorps mocht zondagmiddag na carnaval, Oman en Oostenrijk weer aan de bak. Prachtig weer en een goede sfeer tegen de altijd gezellige oranje molen-meiden uit leiden. Ook de pers had lucht van gekregen van een mooie wedstrijd en stond weer driftig knippend langs de kant.

De start mocht er zijn -full speed over het veld- vele ballen over de zijlijn in de veronderstelling dat de balken er nog lagen. Oeff wat is dat veld groot zeg…de zaalcompetitie zat er goed in: na 10 minuten de vraag wanneer team 2 erin kwam.

Het beroemde voorhoutse spelletje zorgde echter voor goed spel en vele aanvallen naar voren. Daarna werd er ogenschijnlijk getemporiseerd. Gelukkig zaten ook de oranjehemden in hetzelfde schuitje waardoor het lange tijd spannend bleef.

De ingevlogen arbiters hadden naast de vele gesprekken met publiek, coaches, pers en meiden ook nog tijd om er af en toe op het spel te letten en er hier en daar eentje uit te sturen. De meiden in kwestie grepen de verplichte 2 minuten rust dankbaar aan om even op adem te komen

Enfin: leerzame eerste kennismaking met buitenhockey in 2014 in heerlijk voorjaarsweer.

Op maandag waarschijnlijk allen spierpijn als aankondiging dat de komende 2 weken geen training gemist mag worden en de conditie nog wel een sprong moet gaan maken.