slider03.jpg slider02.jpg slider04.jpg slider05.jpg slider01.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Nieuwe tenues beschikbaar

17-10-2017  | MHC Voorhout heeft met ingang van dit seizoen een nieuwe hoofdsponsor: L.J. Sport. Daarnaast heeft MHC Voorhout ook gelijk een nieuwe subsponsor: Plus Van Dijk. 
Deze twee sponsors leveren een belangrijke bijdrage aan onze vereniging. We zijn de heren Landwer Johan en Van Dijk dan ook zeer erkentelijk dat zij zich aan onze vereniging willen verbinden. Tevens bedanken we Rabobank zeer voor hun support de afgelopen jaren.

Het eerste wat jullie hiervan gaan merken is ons nieuwe clubtenue. Dankzij jullie reacties uit de ledenenquête is voor dit ontwerp gekozen. De kleding is vanaf nu beschikbaar. Het nieuwe shirt is qua bedrukking helemaal opgefrist en fabrikant Reece gebruikt de modernste high-techmaterialen voor productie. Vanzelfsprekend zijn de nieuwe tenues voorzien van de logo´s van L.J. Sport en PLUS Van Dijk. 

Vanaf woensdag 18 oktober 2017 is onze nieuwe kleding verkrijgbaar bij L.J. Sport (LET OP: alleen in de winkel in Sassenheim). Omdat we allemaal overgaan naar nieuwe shirts en ons 25-jarig bestaan voor de deur staat, is met L.J. Sport een speciaal  introductietarief afgesproken. De nieuwe shirts zijn tijdelijk verkrijgbaar voor € 24,95 (normale prijs € 44,95). 

Bovendien krijgen jullie tijdens de introductie periode van 18 oktober tot en met 31 oktober 2017 ook 20% korting op alle andere hockeyaankopen die je gelijktijdig met je shirt in de winkel doet (de normale clubkorting bedraagt 10%). 

De 20% korting is tijdens deze periode ook van toepassing voor hockeyaankopen in de winkel in Wassenaar. De winkel in Wassenaar heeft een uitgebreider hockeyassortiment (sticks en schoenen). Bovendien zijn er in de winkel in Wassenaar voorzieningen om sticks uit te proberen onder begeleiding van hockeyspecialisten. Vermeld bij het afrekenen dat je lid bent van MHC Voorhout en neem je nieuwe shirt mee zodat je dit kan laten zien; dan ben je verzekerd van de 20% korting! 

We verzoeken iedereen zo snel mogelijk het nieuwe shirt aan te schaffen zodat alle teams vanaf zaterdag 4 november 2017 in het nieuwe tenue kunnen spelen. Als alle spelers van een team in het weekend van 28 oktober al beschikken over een nieuw tenue, dan mag je natuurlijk in je nieuwe outfit spelen. Het is NIET de bedoeling om met een mix van oude en nieuwe shirts te spelen aangezien het oude tenue te veel verschilt van het nieuwe tenue. Het is wel toegestaan te spelen met bestaande sokken, broekjes en rokjes. Nieuwe sokken, rokjes en broekjes zijn voorzien van het nieuwe MHCV-logo. In de bijgaande digitale folder wordt de nieuwe kledinglijn gepresenteerd.

Wij wensen iedereen veel sportplezier in jullie nieuwe outfit!

MHC Voorhout Sponsorcommissie en Bestuur