Trimmers vieren 100 jarig bestaan bij LOHC en winnen beker

18-10-2017  | Onze buren uit Leiden/Oegstgeest bestaan 100 jaar. Ter gelegenheid hiervan werd het jaarlijkse heren trimtoernooi aangepast en waren ook de vrouwen voor het eerst welkom. Op uitnodiging van LOHC  verscheen Voorhout met een volledig heren team en een half dames team op het toernooi. De 7 dames van Voorhout vormden samen met 7 vrouwen van Alecto 2 een geweldig team.

Zij wisten na 2 zegens en een gelijk spel in de poule wedstrijden, de finale te halen en speelden deze tegen Alecto 1. De vrouwen van Alecto 2, die onlangs nog verloren van hun clubgenoten Alecto 1, wilden natuurlijk wel heel graag winnen en daar hielpen de dames van Voorhout graag aan mee. Na 20 minuten spelen stond het helaas nog steeds 0-0 en werd de wedstrijd verlengd met 2 keer 5 minuten, waarbij gespeeld werd voor het winnende doelpunt. De combi Voorhout/Alecto 2 bleef druk geven maar het lukte de eerste 5 minuten van de verlenging niet om te scoren. Halverwege de 2de 5 minuten viel uiteindelijk toch het winnende doelpunt. Via een voorzet van Voorhout, scoorde een dame van Alecto en konden we met een gigantische beker naar huis. De heren waren iets minder succesvol in het spel maar maakte dit ruimschoots goed tijdens het aanmoedigen in de finale en in de derde helft! Meer weten over trimhockey? Klik hier