slider01.jpg slider03.jpg slider05.jpg slider04.jpg slider02.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Heren veteranen bij MHC Voorhout

1-2-2018  | 


Vanaf volgend seizoen is er heren veteranen hockey bij MHC Voorhout. Ben je minimaal 35 jaar? Dan kun je bij de veteranen hockeyen. Hockey-ervaring is handig maar zeker niet noodzakelijk. Tijdens de trainingen zorgen we ervoor dat je de techniek snel onder controle krijgt. 

MHC Voorhout heeft een grote groep veteranen die vanaf september 2018 op zondag competitie gaan spelen. Voor dit team zijn we op zoek naar een aantal extra spelers. Dus heb je vroeger hockey gespeeld en wil je weer gaan spelen? Meld je dan nu aan! We hebben een grote groep dus het is niet noodzakelijk om elke zondag competitie te spelen. Dus ook als je bijvoorbeeld maar de helft van de wedstrijden wilt spelen, ben je van harte welkom. Ook keepers kunnen zich aanmelden.

Nog nooit gespeeld maar wel interesse?  
Wij zorgen dat je de techniek tijdens de trainingen snel onder controle krijgt. Je bent zeker niet de enige die zonder hockey-ervaring begint. Veel van onze veteranen zijn begonnen bij de trimhockey en ondertussen geoefende spelers.

Alle veteranen die zich nu aanmelden, kunnen tot september 2018 gratis meetrainen
De training is op donderdag van 20.30 tot 21.45 uur. Zo kun je vast weer in het spel komen en je nieuwe teamgenoten leren kennen. Ook kun je meetrainen met de trimmers op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur.

Meer weten of je aanmelden?
Ben je ge├»nteresseerd? Kom dan een keer meetrainen op donderdagavond of zondagochtend. Je kan je aanmelden door een mail met je gegevens te sturen naar [email protected], waarna wij contact met je opnemen.

MHC Voorhout - Trimhockey
Heleen van Rijn
Jacqueline Barmentloo
Michiel van Doeveren