slider_01.jpg slider_06.jpg slider_03.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider_04.jpg
 
Nieuwsafbeelding

**Ombouw veld 1 naar waterveld**

28-6-2018  | 

Goed nieuws: Jullie hebben deze zomer een extra reden om naar het nieuwe hockey seizoen uit te kijken: In de komende weken (ja je leest het goed: deze zomer al) wordt ons zandveld 1 (de Sahara van Voorhout) omgebouwd naar een 'state of the art' supersnel waterveld.

Achter de schermen heeft onze werkgroep velden en accommodatie afgelopen maanden hard gewerkt aan de voorbereidingen en eerder deze week hebben we samen met Stichting Exploitatie Foranholte (SEF) de knoop doorgehakt om deze zomer het project ombouw veld 1 te starten.

Als leverancier is gekozen voor Ceelen Sport Constructies uit Zeewolde (CSC) een gespecialiseerde partij met een mooie trackrecord op het gebied van hockeyvelden. CSC gaat ons veld 1 ombouwen naar een eerste klas waterveld. Voor de liefhebbers: Gekozen is voor een mat van fabrikant Greenfields (onderdeel van Ten Cate) van het type TX Pro+ met 1.5mln vezels per vierkante meter op een 25mm ET-layer basis.

Maar het mooiste is natuurlijk: We gaan dit DEZE ZOMER al realiseren. En dat betekent dat MHCV vanaf komend seizoen eindelijk beschikt over een waterveld.

De werkzaamheden starten begin juli en lopen tot eind augustus. Dat betekent dat veld 1 in deze periode helaas niet gebruikt kan worden, maar dat hebben jullie er vast wel voor over. Vooralsnog is de planning dat bij aanvang van het hockey seizoen veld 1 klaar is voor gebruik.

Deze investering is mede mogelijk geworden door steun van de gemeente Teylingen als onderdeel van de plannen voor Sportpark Elsgeest en is mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van SEF in het project rond veld en leverancierskeuze.

We wensen jullie alvast een hele fijne zomervakantie en tot ziens in het nieuwe seizoen op ons nieuwe waterveld.