slider02.jpg slider04.jpg slider03.jpg slider01.jpg slider05.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Aangepast trainingsschema 15 april | trainingen meivakantie

3-4-2019  | In verband met selectietrainingen op veld 1 op maandag 15 april is op deze datum het trainingsschema éénmalig gewijzigd.  Train je op maandag let dan goed op de locatie en tijd van jouw training want de kans is groot dat deze is aangepast.

Train je op vrijdag overleg dan met je trainer op jullie op goede vrijdag 19 april gaan trainen. Maak hier dus per team zelf afspraken over.

Tijdens de meivakantie van maandag 22 april tot en met vrijdag 3 mei zijn er geen trainingen. Wil je in de meivakantie gaan trainen met je team, maak dan zelf afspraken met je trainer en geef het door via [email protected] We zorgen er dan voor dat het veld beschikbaar is!

In de meivakantie wordt maar één week centraal vastgesteld met als resultaat dat middelbare en lagere scholen voor afwijkende weken kiezen.Doordat de D, E en F voor een belangrijk deel door middelbare school leden getraind worden is het niet mogelijk om de lagere school vakantie aan te houden. Bovendien start de competitie weer op zaterdag 11 mei.