Dames 1 en Heren 1 winnen

13-5-2019  |

Op een zonovergoten Sportpark Elsgeest behaalden Dames 1 en Heren 1 allebei de volle winst.

De dames uit Voorhout waren oppermachtig tegen de Kraaien uit Wijdewormer. Bij de rust stonden zij al met 2-0 voor en bouwden de voorsprong na rust uit tot 6-1.

De mannen hadden het lastiger tegen Bleiswijk. Zij kwamen met 0-1 achter, maar voor de rust trokken zij de stand gelijk. Na de rust kwam Voorhout halverwege de tweede helft op voorsprong 2-1. In de laatste minuut maakten zij er 3-1 van door een schitterende tip-in van Charles Gossens.

De mannen zijn nog in de race voor de 3e plek.

De foto’s van de wedstrijden zullen op facebook van Dames 1 en Heren 1 worden geplaatst.