slider_03.jpg slider05.jpg slider_04.jpg slider_01.jpg slider_06.jpg slider01.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Play2Improve techniektraining

5-9-2019  | 

Vanaf vrijdag 20 september start Hockeyacademie Play2Improve met een reeks lessen ‘functionele techniektrainingen’ voor jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar. 

Na het succes van diverse hockeyevenementen staan de trainers nu ook klaar om aan de slag te gaan met de techniektrainingen. De trainingen worden gegeven op het sportpark van MHC Voorhout. Om u een goed beeld te geven wat u kunt verwachten hebben we onderstaande informatie opgesteld.

Waarom techniektraining bij Hockeyacademie Play2Improve?
Hockeyacademie Play2Improve wil zich als hockeyschool onderscheiden en staat ten alle tijden voor kwaliteit. Trainers van Hockeyacademie Play2Improve hebben inmiddels een schat aan ervaring op het gebied van specifieke techniektraining bij diverse verenigingen. Dit heeft geresulteerd in een concept waarvan Hockeyacademie Play2Improve er overtuigd is spelers/speelsters beter te maken in hockey.

De methode:
In totaal geeft u uw kind op voor 10 trainingen. Voor elke speler/speelster zijn er verschillende trainingen opgesteld, afhankelijk van het niveau/leeftijd. De trainingen worden gegeven op vrijdagmiddag en zijn verdeeld over een tweetal modules met voor elke module een ander thema. Elke training wordt afgesloten met een partijspel waar het onderwerp van de training van die middag centraal staat.

Een speler/speelster gaat zich ontwikkelen en de wijze waarop hij/zij zich straks gaat onderscheiden is in grote mate bepalend voor zijn of haar toekomst. Zodat de speler/speelster zich straks op elke positie in het veld, met een tegenstander die van alle kanten op hem/haar afkomt, zich goed raad weet met de situatie. De speler/speelster weet op elke positie in het veld zich goed raad met verschillende weerstanden; denk aan de druk van de tegenstander, een hoge of lage bal verwerken.

Ons doel is bereikt als:
– Een speler/speelster zijn/haar unieke kwaliteiten ontdekt en deze verder ontwikkelt in de stijl die het dichtst bij de speler ligt.
– Een speler/speelster die aan het eind van het seizoen heeft genoten van de trainingen, de samenwerking en de persoonlijke aandacht.

Bijdrage:
De bijdrage van de spelers/speelsters bedraagt € 150,- voor 10 trainingen.

Voorwaarden/overeenkomst:
De overeenkomst tussen speler/speelster en Hockeyacademie Play2Improve is van kracht vanaf het moment dat het aanmeldingsformulier volledig is ingevuld en is opgestuurd naar Hockeyacademie Play2Improve.

Betaling:
De bijdrage van de speler/speelster dient bij voorkeur in één termijn in sep/okt, aan Hockeyacademie Play2Improve betaald te worden aan de hand van de instructies in de bevestigingsmail. Wilt u liever in termijnen betalen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Dit kunt u op het inschrijfformulier aangeven.

Afwezig
Afwezigheid van de training dient zo snel mogelijk gemeld te worden via de mail van Hockeyacademie Play2Improve, zodat de trainers hun trainingsopbouw eventueel kunnen aanpassen op het aantal aanwezig spelers. Emailadres:[email protected]

Afgelasting:
Vooral weersomstandigheden kunnen zorgen voor algehele aflasting, wat tijdig zal worden gemeld aan de spelers/speelsters. Deze training zal op een ander moment worden ingehaald.

Trainingsdag en tijden:
Op vrijdagmiddag trainen we van 16.30 tot 17.30 uur bij MHC Voorhout. De eerste training van het eerste blok is op vrijdag 20 september.

1eblok
- 20 en 27 sep
- 4, 11 en 18 okt
- 1, 8, 15, 22 en 29 nov
- 6 dec (evt. inhaaltraining)

Onze gewoonte:
· Elke speler/speelster draagt zorg voor zijn eigen kleding.
· De spelers/speelsters gaan in woord en daad met respect met elkaar om.
· Iedere speler/speelster haalt het maximale uit de training.
· Lef, inzet en discipline zijn de voorwaarden om een betere hockeyer te worden.

Link naar het inschrijfformulier