slider_06.jpg slider_03.jpg slider_01.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider_04.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Scheidsrechterscursus

16-10-2019  | 

Graag nodigen we ouders uit om zich aan te melden voor het behalen van de scheidsrechterskaart. Het eerstvolgende examen vindt plaats op het clubhuis op dinsdag 12 november.

Het is een online cursus, dus te volgen in uw eigen tijd, aangevuld met één cursusavond op de club op woensdag 6 november, waar onder meer gelegenheid is tot het stellen van uw vragen. Na inschrijving ontvangt u de inloggegevens voor de online cursus. 

 

Het opstellen en indelen van scheidsrechters is een hele klus. De bond heeft ook ingesteld dat bij de E-achttallen, de thuis- én uitclub elk één scheidsrechter per wedstrijd levert. Zeker voor uitwedstrijden is het dus cruciaal dat er ouders met een scheidsrechterskaart bij het team zijn. 

Het is daarom ons streven dat er bij de E- en D-jeugd per team minimaal twee ouders een scheidsrechterskaart hebben (niet zijnde de coaches van het team). Deze ouders kunnen dan bij toerbeurt ingedeeld worden bij een veldwedstrijd én zaalwedstrijden fluiten. Graag willen we dan ook vooral de ouders waarvan de kinderen volgend jaar in een tweedejaars E-team of in een D-team spelen van harte uitnodigen om zich aan te melden.. 

Maar ook ouders van andere teams zijn zéér welkom. Als u het examen hebt behaald wordt met u overlegd welke wedstrijden u wilt fluiten, u wordt niet zomaar ingedeeld.

  

Graag de aanmeldingen doorgeven aan [email protected] 

Onder vermelding van: 

- uw naam (initalen, voor- en achternaam),  

- de naam van uw kind (eren), 

- het e-mailadres dat voor de online cursus gebruikt kan worden  

- uw geboortedatum. 

 

Met sportieve groet,

De Scheidsrechterscommissie