Dames en Heren beiden naar winst!

11-11-2019  |

Na het verlies tegen Alkemade gingen onze dames voor een goed resultaat tegen De Kikkers uit Nieuw Vennep. Voorhout kwam met 0-1 achter, maar door goed hockey werd deze stand omgezet naar een 3-1 voorsprong. Kikkers bracht de spanning terug om door 2-3 terug te komen. De Voorhoutse dames maakten aan alle illusies van de tegenstander een einde door de 4-2 te scoren. Voorhout staat stevig op de tweede plaats en volgende week is de kraker tegen koploper Uitgeest.

De mannen van Voorhout zitten in een flow. Na de winst tegen Evergreen en Catwijck was ditmaal nummer 4 Loenen het slachtoffer. Na 12 minuten kwam Voorhout op voorsprong uit een strafcorner. Timo van Katwijk scoorde met een mooie sleeppush de 1-0. Beide teams gingen met deze stand de rust in. In het 3e kwart stonden onze mannen onder zware druk, maar door gedisciplineerd verdedigen kon men de nul houden en gaven zij weinig kansen weg. In het 4e kwart was Loenen leeg gespeeld en had Voorhout de controle. 8 minuten voor het einde maakte Elie Kiabokulua uit een moeilijke hoek de 2-0. Voorhout gaf niets meer weg en behaalde een mooie zege en klimt naar de 5e plek.