slider01.jpg slider_06.jpg slider_03.jpg slider_04.jpg slider05.jpg slider_01.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Nieuwe reeks Play2Improve techniektraining

10-3-2020  | 

Vanaf vrijdag 13 maart start Hockeyacademie Play2Improve met een nieuwe reeks 'functionele techniektrainingen’ voor jongens en meisjes vanaf 7 tot 14 jaar. De trainingen worden gegeven op het sportpark van MHC Voorhout. Om u een goed beeld te geven wat u kunt verwachten hebben we onderstaande informatie opgesteld.

Waarom techniektraining bij Hockeyacademie Play2Improve?
Hockeyacademie Play2Improve wil zich als hockeyschool onderscheiden en staat te allen tijden voor kwaliteit. Trainers van Hockeyacademie Play2Improve hebben inmiddels een schat aan ervaring op het gebied van specifieke techniektraining bij diverse verenigingen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een concept waarbij Hockeyacademie Play2Improve ervan overtuigd is spelers/speelsters beter te maken in hockey.

De methode
In totaal geeft u uw kind op voor 10 trainingen. Voor elke speler/speelster zijn er verschillende trainingen opgesteld, afhankelijk van het niveau/leeftijd. De trainingen worden gegeven op vrijdagmiddag en zijn verdeeld over een tweetal modules met voor elke module een ander thema. Elke training wordt afgesloten met een partijspel waar het onderwerp van de training van die middag centraal staat.

Ons doel is bereikt als:
- Een speler/speelster zijn/haar unieke kwaliteiten ontdekt en deze verder ontwikkelt in de stijl die het dichtst bij de speler ligt.
- Een speler/speelster die aan het eind van het seizoen heeft genoten van de trainingen, de samenwerking en de persoonlijke aandacht.

Bijdrage
De bijdrage van de spelers/speelsters bedraagt €150,- voor 10 trainingen.

Voorwaarden/overeenkomst
De overeenkomst tussen speler/speelster en Hockeyacademie Play2Improve is van kracht vanaf het moment dat het aanmeldingsformulier volledig is ingevuld en is opgestuurd naar Hockeyacademie Play2Improve.

Betaling
De bijdrage van de speler/speelster dient bij voorkeur in één termijn in maart, aan Hockeyacademie Play2Improve betaald te worden aan de hand van de instructies in de bevestigingsmail. Wilt u liever in termijnen betalen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Dit kunt u op het inschrijfformulier aangeven.

Afwezig
Afwezigheid van de training dient zo snel mogelijk gemeld te worden via de mail van Hockeyacademie Play2Improve, zodat de trainers hun trainingsopbouw eventueel kunnen aanpassen op het aantal aanwezig spelers. Emailadres:[email protected]

Afgelasting
Vooral weersomstandigheden kunnen zorgen voor algehele aflasting, wat tijdig zal worden gemeld aan de spelers/speelsters. Deze training zal op een ander moment worden ingehaald.

Trainingsdag en tijden
Op vrijdagmiddag trainen we van 16.30 uur tot 17.30 uur bij MHC Voorhout. De eerste training van het eerste blok is op vrijdag 13 maart.
- 13, 20 en 27 maart
- 3 en 17 april
- 8, 15 en 22 mei
-  5, 12, 19 juni (evt. inhaaltraining)

Onze gewoonte
- Elke speler/speelster draagt zorg voor zijn/haar eigen kleding;
- De spelers/speelsters gaan in woord en daad met respect met elkaar om;
- Iedere speler/speelster haalt het maximale uit de training;
- Lef, inzet en discipline zijn de voorwaarden om een betere hockeyer te worden.

Klachten, suggesties en/of opmerkingen
Heeft u klachten, suggesties en/of opmerkingen, schroom dan svp niet om ons hiervan schriftelijk in kennis te stellen. Als er iets is, dan zullen wij een gepast moment vinden om contact, telefonisch of in een persoonlijk onderhoud, met u te nemen om dit op rationele en oplossingsgerichte wijze met u te bespreken.

Inschrijven
Klik op deze link naar de website van Play2Improve om in te schrijven