slider01.jpg slider_04.jpg slider_03.jpg slider_06.jpg slider_01.jpg slider05.jpg

Grote Club Actie 2020

12-9-2020  |

Ook dit jaar doet MHC Voorhout weer mee aan de landelijke Grote Club Actie. Als club willen we uiteraard zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas en dat geld kunnen we hard gebruiken!

Dit jaar zal de Grote Club Actie (GCA) er anders uit zien dan gebruikelijk, reden is natuurlijk de situatie rondom Corona.

Even kort op een rij hoe de Grote Club Actie 2020 eruit ziet:

·het kopen van een superlot is voor alle teams mogelijk

·het online verkopen van loten is dit jaar uitgebreid en nog makkelijker via een (persoonlijke) QR code en via persoonlijke actiepagina GCA MHC Voorhout

·lotenboekjes zijn dit jaar ook voorzien van een QR code zodat er ook aan de deur Coronaproof loten kunnen worden verkocht.

De elftalbegeleiders van alle teams hebben inmiddels een mail ontvangen met de informatie over het kopen van een superlot (of meer!) met het hele team, de mogelijkheid tot online verkoop van loten EN de mogelijkheid om toch lotenboekjes te ontvangen.

Dus nadere informatie hoe jullie als team dit jaar de GCA vorm kunnen geven, hoor je via de elftalbegeleider en samen bepaal je hoe jullie dit jaar de GCA vormgeven (superlot en/of lotenboekjes).

Alle leden ontvangen op zaterdag 19 september tevens een mail met daarin informatie over het digitaal verkopen van loten. Dit gaat gemakkelijk en snel en kan je op een simpele manier veel mensen bereiken, dit jaar wordt er gewerkt met een QR code per lid, welke je kan delen via mail, Whatsapp, Social media (fb, twitter, instagram).

Startdatum van de verkoop van de loten is aanstaande zaterdag 19 september!

Ook dit jaar zijn er mooie prijzen voor zowel kopers als verkopers, jij dus!

Zie voor meer informatie de website van de Grote Club Actie.

We vertrouwen op jullie, zonder jullie hulp zou de Grote Clubactie echt niet mogelijk zijn.

Alvast dank voor jullie medewerking.