slider05.jpg slider01.jpg slider_04.jpg slider_01.jpg slider_06.jpg slider_03.jpg

Grote Club Actie: tussenstand en actie gevraagd

4-10-2020  |

We zijn al ruim 2 weken onderweg met de Grote Clubactie. We zijn samen al goed onderweg, maar het kan altijd beter.

Juist nu, nu ook MHC Voorhout weer wordt getroffen door de Corona situatie en ons clubhuis gesloten is, genereren we minder inkomsten en zijn deze inkomsten extra belangrijk. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas en dat geld kunnen we hard gebruiken!

Tussenstand: 7 Superloten en 185 digitale loten (via de persoonlijke online verkoop)

Heb jij als team nog geen Superlot gekocht? Uiteraard kan dan nog steeds, bespreek het met het team en laat de elftalbegeleider dit doorgeven en het geld overmaken. Een Superlot is mogelijk voor alle teams.

Uiteraard kunnen allen leden ook nog steeds hun persoonlijke link delen op allerlei digitale manieren en Social Media (via mail, Whatsapp, FB, Twitter, Instagram).

Beide mogelijkheden staan open tot medio november 2020. Dit jaar zijn er weer mooie prijzen voor zowel kopers als verkopers, jij dus!

Zie voor meer informatie de website van de Grote Club Actie.

We vertrouwen op jullie, zonder jullie hulp zou de Grote Clubactie echt niet mogelijk zijn.

Alvast dank voor jullie medewerking.