slider05.jpg slider_04.jpg slider01.jpg slider_03.jpg slider_01.jpg slider_06.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Start trainingen / onderlinge competitie

4-1-2021  | Bestuur en commissies van MHC Voorhout wensen je een voorspoedig 2021. Vooruitkijkend naar 2021 hopen we dat we snel weer competitie kunnen gaan spelen en er in 2021 ook zichtbare volgende stappen gezet worden in de realisatie van hoognodige nieuwe/extra hockeyvelden op ons sportpark. 

We verwachten dat het opstarten van de competitie onder de huidige situatie rondom Corona nog niet realistisch is. Het plan van de KNHB om op 30 januari de competitie weer op te starten lijkt te optimistisch. Wij houden er daarom rekening mee dat we tot de voorjaarsvakantie onderling competitie blijven spelen. In de komende dagen/weken wordt hierover meer duidelijk aangezien de huidige maatregelen tot 19 januari van kracht zijn.

Zoals in de update van 15 december gemeld is het plan om de trainingen weer te starten vanaf 18 januari. Gezien de weersverwachtingen voor de komende twee weken met temperaturen in de nacht onder nul en overdag onder vier graden is veld 1, mits het overdag veel regent, sowieso niet bespeelbaar. Veld 2 is tot -10 bespeelbaar. Maar zal door bevriezing hard zijn waardoor risico op uitglijden aanzienlijk groter wordt. Door een combinatie van lage temperatuur en hoge luchtvochtigheid worden de hockeyvelden 's avonds snel glad.

Kortom: dit zijn geen goede omstandigheden om 's avonds te kunnen trainen en we houden vooralsnog vast aan de planning van 15 december 2020 om op 18 januari 2021 weer te starten met trainen in combinatie met weer opstarten van de onderlinge competitie. Dit is vooralsnog planning en de weersverwachting speelt hierbij een belangrijke factor - wij houden jullie hierover op de hoogte via website en nieuwsbrief.

We gaan komende week met de teambegeleiders in overleg om te bepalen welke teams vanaf welke datum beschikbaar zijn voor het opstarten van de onderlinge competitie.

Wil je met je team al eerder gaan trainen doe dit dan ALLEEN in overleg met je trainer en meld het vooraf aan de technische commissie. Het is nadrukkelijk NIET toegestaan om zelfstandig of in groepjes te gaan trainen op het hockeyveld.
Eerder starten met trainen meld je via [email protected], er wordt voor jullie een trainingsplek gereserveerd. Deze trainingen worden ingepland op veld 1 maar veld 2 wordt vrijgehouden zodat jullie indien veld 1 niet bespeelbaar is veld 2 kunnen gebruiken.

Het is NIET toegestaan om veld 1 te betreden/bespelen indien het bevroren is.
Veld 2 kan tot -10 graden bespeeld worden. Pas bij temperaturen onder vier graden op met gladheid - zeker 's avonds!