slider_01.jpg slider_03.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider_06.jpg slider_04.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Corona Update 20 januari | Avondklok

20-1-2021  | Gezien de vandaag aangekondigde aanvullende maatregelen (avondklok), willen we jullie vast melden dat het trainingsschema wordt aangepast, zodat alle teams kunnen blijven trainen. Dit zal betekenen dat trainingen vroeger starten en/of korter duren en/of verplaatst worden. 

Zodra de nieuwe maatregelen definitief zijn en de startdatum bekend is wordt per die datum een nieuw trainingsschema actief in Lisa. Als het nieuwe trainingsschema beschikbaar is wordt dit bekend gemaakt via een nieuwsbericht op de website en natuurlijk in je persoonlijke agenda in de Lisa app.

Lees de komende tijd de website en de Lisa app voor je naar je training komt.

De KNHB heeft recent gereageerd op de verlenging van de lockdown waardoor het weer opstarten van de competitie niet kan plaatsvinden op 30 januari.
Het uitgangspunt van de KNHB blijft om de competities af te ronden en daarvoor gaat men indien nodig wedstrijden plannen tot de start van de zomervakantie.

Op deze pagina lees je de berichtgeving van de KNHB naar aanleiding van de persconferentie van 12 januari jl. Onder meer rondom opstart van de competitie.

Op de site van de KNHB vind je op deze pagina de volledige informatie en de laatste updates rondom het Corona virus. Hier volgt op 22-1-2021 informatie over de persconferentie van vandaag.