slider_06.jpg slider05.jpg slider_04.jpg slider_01.jpg slider_03.jpg slider01.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Start competitie seizoen 2021-2022

23-8-2021  | De vakanties zitten er bijna op en na een seizoen vol Corona maatregelen kijken we natuurlijk allemaal uit naar een normaal hockeyseizoen. 

De start van de competitie is gepland in het weekend van 11/12 september. Er worden oefenwedstrijden gepland voor de jeugdteams op zaterdag 4 september.

Er zijn wat problemen met het doorvoeren van de nieuwe teams naar de Lisa app dus mogelijk zie je nog niet het goede team in de app. Hier wordt aan gewerkt en de verwachting is dat dit in de loop van deze week wordt opgelost. Onze software leverancier biedt zijn excuses aan voor eventuele ongemakken.

De trainingen starten in week van maandag 30 augustus. Het voorlopige trainingsschema komt zodra de problemen met de teams zijn opgelost op de website en in de Lisa app. De keeperstrainingen starten op dinsdag 7 september.

Wil je met je team eerder starten met trainen maak daar dan afspraken over met jullie trainer en/of coach en meld dit via een mail aan [email protected]

Wil je nu al vast weten tegen welke teams jullie moeten spelen dan is dit zichtbaar in de app van de KNHB hockey.nl en op de website van de KNHB.

Op de website van de KNHB vind je ook de speeldagenkalender met alle competitie data van komend seizoen: