slider_03.jpg slider01.jpg slider05.jpg slider_01.jpg slider_06.jpg slider_04.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Vacature Jeugdtrainer

29-8-2021  | Voor een aantal jeugdteams zijn we nog op zoek naar trainers. Het gaat om teams in diverse leeftijdscategorie├źn. 

Lijkt het jou leuk om een team te begeleiden tijdens de trainingen, neem dan contact op met de technische commissie via [email protected]

Lijkt het je leuk maar twijfel je of je het kan of vind je het misschien toch wel een beetje eng? We helpen je graag bij het starten!
Ook als je geen ervaring hebt kan je starten. We zorgen we dat je begeleid wordt bijvoorbeeld tijdens de circuit trainingen op maandag en woensdag.
Heb je al eerder training gegeven dan zorgen we als je dat wil voor persoonlijke begeleiding en/of kan je cursussen volgen via de KNHB.

En je doet het niet voor niets: We begrijpen dat jullie maar beperkte tijd beschikbaar hebben en vaak de keuze hebben tussen een bijbaantje of activiteiten voor de hockeyclub. Daarom krijg je als trainer een leuke vergoeding die afhankelijk is van het aantal uur en je leeftijd. Ook voor informatie over de vergoedingen kan je mailen naar [email protected]