Heren 1 dendert door tegen Alkemade 5-1

7-11-2021  |

Na 6 winstpartijen en 1 gelijkspel staan de mannen van MHC Voorhout op de 2e plaats achter Catwijck. Het was vandaag nodig om de aansluiting te behouden door de tegenstander van vandaag, Alkemade, te verslaan. Voorhout liet er geen gras over groeien en versloeg de tegenstander met ruime cijfers 5-1. In het 1e kwart drong Voorhout al sterk aan om snel het verschil te maken tegen de middenmoter Alkemade. Na 10 minuten was het zover. Alexander Peters maakte een mooie aanval fraai af en Voorhout had zijn voorsprong te pakken. Binnen 2 minuten herhaalde Peters dit huzarenstukje en Voorhout stond al snel met 2-0 voor. Het 2e kwart ging gelijk op. Voorhout kreeg nog wel wat kansjes maar was slordig in de afronding. Ditzelfde beeld ging eigenlijk door in het 3e kwart. Een sterker Voorhout die geen kans weggaf met een sterks spelende Marijn Kuijpers als laatste man. Toch scoorde Voorhout in de slotfase van deze periode nog 2 keer uit een strafcorner. Ruben Piekaar en Casper Akkerman maakten het kwartet vol, 4-0. Nog terugkijkend op de 2 goals vergat Voorhout op te letten en Alkemade scoorde de tegengoal 4-1.

In het laatste kwart was Voorhout oppermachtig en maakte het af met een weergaloos doelpunt. Een aanval over 5 schijven met een perfecte afronding van Charles Gossens. Voorhout maakt zich op voor de wedstrijd van volgende week tegen de koploper Catwijck om te strijden voor de koppositie van deze poule.