slider_06.jpg slider05.jpg slider_03.jpg slider_04.jpg slider01.jpg slider_01.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Start zaaltrainingen vanaf 22 november

16-11-2021  | Vanaf maandag 22 november starten de zaaltrainingen.
In deze week zijn tevens de laatste veldtrainingen gepland.
We trainen op het veld tot en met vrijdag 26 november.

LET OP: Doordat er een week overlap is tussen zaaltrainingen en veldtrainingen zal een aantal teams in dezelfde week op veld en in de zaal trainen. 
In geval je op dezelfde dag in de zaal traint als op het veld vervalt de veld training op deze dag. Als je op een andere dag in de zaal traint dan op het veld gaat de veld training gewoon door en train je twee keer op het veld en één keer in de zaal.
Als jullie drie keer trainen te veel vinden geef dit dan tijdig door aan jullie veldtrainer van de tweede veldtraining.

De trainingen in de zaal worden om de week gepland en lopen van 22 november tot en met 11 februari. In de kerstvakantie zijn er geen zaaltrainingen.

De keepers trainen in de gymzaal van Het Cluster - jullie krijgen een schema van de keeperstrainer. De meeste andere teams trainen in De Geest in Warmond een enkel team in De Tulp in Voorhout. In de Lisa app zie je vanaf nu de locatie en tijdstippen van je training.

Net als voorgaande jaren is er helaas maar zeer beperkt trainingsruimte voor ons beschikbaar. We zijn er toch in geslaagd om voor elk team minimaal 5 trainingen te plannen.

Wil je tijdens de zaalperiode door gaan met trainen op het veld dan is dat natuurlijk geen probleem. Veld 1 is bespeelbaar zo lang het niet bevroren is (>4 graden). Veld 2 is ook wanneer het bevroren en sneeuwvrij is bespeelbaar (> min 10 graden). Als je doortraint meld dit dan even via een mail aan [email protected],nl dan staat het veld voor je gereserveerd.

Er volgt nog informatie over de Corona maatregelen rondom het spelen in de zaal.
Om onduidelijkheid te voorkomen wachten we even op het laatst nieuws uit Den Haag - daar wordt momenteel 'vergaderd'.

Wij wensen jullie allemaal veel hockeyplezier in de zaal!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws