Hockeymannen blijven op koers tegen Zeewolde 3-1

10-4-2022  |

Na de overwinning van vorige week proberen de mannen van Voorhout in de race te blijven voor promotie. De opdracht voor deze zondag op Sportpark Elsgeest was duidelijk. Je moet winnen om mee te blijven doen en dat deed Voorhout. Zeewolde werd in een moeilijke wedstrijd verslagen. Het team van Voorhout begon goed aan de wedstrijd maar Zeewolde counterde gevaarlijk. Binnen 5 minuten keken de mannen van Coach Berend Beukers echter tegen een 0-1 achterstand door een vlijmscherpe counter. In het 2e kwart verhoogde Voorhout de druk en kreeg de kans de gelijkmaker te scoren door middel van een strafbal. Een geweldige redding van de keeper van Zeewolde voorkwam de 1-1. Even later was het wel raak. In een rebound uit een strafcorner scoordeCasper Akkerman de verdiende gelijkmaker. Een paar minuten later scoorde Louis van Paridon met een sleeppush de 2-1. Met deze stand gingen beide teams naar de thee. Het 3e kwart was ook weer voor Voorhout. Door goed spel kreeg men kans op kans. Uit een strafcorner scoorde Jelle Ammerlaan met een harde schuiver de 3-1. Het 4e kwart werd een gelijk opgaande wedstrijd met een aanvallend Zeewolde en een counterend Voorhout. Ondanks de vele kansen aan beide kanten bleef het bij de 3-1 en Voorhout blijft in het spoor van de koplopers Catwijck en Saxenburg.