slider_03.jpg slider_04.jpg slider_01.jpg slider01.jpg slider_06.jpg slider05.jpg
 

Pleasure Island tournament - Dongen - A teams - 22-24 juni

10-4-2012  | Ook dit jaar organiseert MHC Liberty uit Dongen haar landelijk bekende toernooi. Op 22, 23 en 24 juni 2012 wordt ons Pleasure Island Tournament een feit en het wordt weer een weekend om niet te vergeten!
Naast de verschillende wedstrijden die worden gespeeld, zorgen wij ook voor het plezier naast de velden. En zeker ‘s avonds zal het feest losbarsten!

De naam Pleasure Island en tevens het thema van ons toernooi zegt genoeg, MHC Liberty in Dongen zal dat weekend een eiland vol plezier zijn! Op het weer hebben wij dan misschien geen invloed, voor de deelnemers wordt het sowieso een zonnig weekend vol leuke activiteiten.
Helemaal in zomerse stijl gaan jij en je teamgenoten uit je dak op het veld, naast het veld, maar ook tijdens de spetterende en gezellige party’s in de avonden. Ook zorgen wij dat jullie niets missen van de kwartfinales van het EK voetbal, so do not worry. Op zondag is er ter afsluiting vanaf een uur of 16.00 the Afterparty! Dus zorg dat je blijft en het weekend passend afsluit. Pleasure Island, can you handle the heat? Schrijf je dan nu in!!

Ga de uitdaging aan en schrijf je meteen in op www.pleasure-island.nl.
Op de site vindt je ook meer informatie over het toernooi. Tot snel!