slider_04.jpg slider_06.jpg slider01.jpg slider_03.jpg slider05.jpg slider_01.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Start seizoen | Oefenwedstrijden en trainingsschema

15-8-2024  | 

De voorbereidingen voor de start van het nieuwe hockeyseizoen zijn in volle gang. Zoals in een vorig bericht over het nieuwe seizoen gemeld worden voor de jongste jeugd en jeugd teams centraal oefenwedstrijden gepland. Dit is inmiddels gebeurd en deze oefenwedstrijden voor de junioren teams staan op de website. 

In de komende dagen wordt het nieuwe seizoen geopend en worden de nieuwe teams in Lisa gezet. Je bent nu nog gekoppeld aan je oude team. Daardoor zie je niet jouw oefenwedstrijd in de Lisa app, maar die van je oude team. Op de website kan je de oefenwedstrijd van je nieuwe team zien. Zodra de nieuwe teams in Lisa staan zie je de informatie van je eigen team. 

Je hoeft het niet te melden als je nu nog in een verkeerd team staat. Dat wordt de komende dagen vanzelf aangepast. 

In de komende dagen volgt ook het nieuwe trainingsschema. De trainingen starten in de week van maandag 26 augustus. Zodra het nieuwe trainingsschema bekend is wordt het via een bericht op de website gemeld.

LET OP: Het zal gaan om een tijdelijk/concept trainingsschema. We weten dat er door schoolroosters van trainers sowieso nog wijzigingen komen in dit trainingsschema.
Hou hier dus rekening mee met het maken van afspraken voor bijvoorbeeld BSO en check regelmatig jouw trainingstijden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws