slider01.jpg slider_06.jpg slider_03.jpg slider_04.jpg slider_01.jpg slider05.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Update Nieuwe Velden | Omleiding veld 2

14-4-2023  | 

Update Nieuwe Velden

Er wordt door AW Groep hard gewerkt aan de herindeling van sportpark Elsgeest. Een herindeling waarbij de handbal een nieuwe locatie op het park gaat krijgen en zowel de handbal, voetbal als de hockey er een extra veld bij krijgen. Een lang verwachte wens van alle verenigingen gaat daarmee in vervulling.

De aanleg van onze twee nieuwe velden is in volle gang, de verwachting is dat het eerste veld (veld 3) maandag 15 mei in gebruik genomen kan worden. Het tweede veld (veld 2) staat nu gepland voor oplevering eind juli 2023.

Tot op heden hebben we redelijk weinig overlast gehad van de werkzaamheden. Onze trainingen en wedstrijden konden allemaal doorgaan zoals we gewend waren. 

De aannemer AW Groep zal de overlast zoveel mogelijk beperken, maar we ontkomen er niet aan dat bepaalde werkzaamheden moeten plaatsvinden. Welke werkzaamheden er ook gebeuren, de omgeving wordt zoveel als mogelijk afgezet met hekken zodat we altijd een veilige omgeving hebben. 

Werkzaamheden komende periode

Vanaf vandaag is AW Groep begonnen met het herstraten van de openbare ruimte tussen het huidige veld 1 en het nieuwe veld 3. Daardoor is de doorgang naar veld 2 versperd. Er is met borden een omleidingsroute (zie onderstaande foto) aangegeven die loopt tussen veld 1 en het voetbalveld. De verwachting is dat de werkzaamheden begin volgende week klaar zijn. 

Vanaf 8 mei zullen er op het terrein sloopwerkzaamheden plaatsvinden. Onze bunker en het gebouw van de voetbal moeten plaatsmaken voor ons nieuwe veld 2. Voor onze keepersmaterialen krijgen we een tijdelijke opslag, hierover zal binnenkort meer bekend worden, zowel over de locatie als het sleutelplan voor de toegang tot de keepersmaterialen. 

Bij de hoek van ons clubhuis (hoek aan de rotonde) wordt een nieuwe put geslagen. Het is nog niet bekend wanneer deze werkzaamheden gaan plaatsvinden, de verwachting is ergens in de komende maand. Zodra deze werkzaamheden gaan beginnen zal veld 1 en het clubhuis tijdelijk minder toegankelijk zijn. Zodra er meer bekend is over deze werkzaamheden wordt dit via de website bekend gemaakt. 

Indien er vragen zijn over de werkzaamheden, laat het ons weten. Dit kan door iemand van het bestuur aan te spreken of door het sturen van een e-mail naar [email protected]