Heren 1 wint van de Kraaien 5-2

15-5-2023  |
Heren 1 was gebrand op een goed resultaat tegen de Kraaien uit Wijdewormer, de nummer 3 van de competitie. Het bleek deze middag een uitmuntende wedstrijd te worden van de Voorhouters, die zichzelf overtroffen. De tegenstander werd met 5-2 naar huis gestuurd. Voorhout begon sterk en na 5 minuten stonden de mannen al met 1-0 voor door een doelpunt uit een strafcorner van Timo van Katwijk. Na 10 minuten werd het 2-0 door een schitterende turn van Max die de keeper kansloos liet. In het 2e kwart ging Voorhout lekker door en scoorde de 3-0. De Kraaien kwamen voor de rust nog terug naar 3-1. Het 3e kwart werd een stuk moeilijker voor Voorhout. De Kraaien scoorden de aansluittreffer. Maar door 2 benutte strafcorners van Timo van Katwijk in het 4e kwart kwam de winst van Voorhout niet meer in gevaar. Een knappe overwinning en dit smaakt naar meer.