Heren 1 onderuit tegen Strawberries 1-2

4-6-2023  |

De heren van Voorhout moesten tegen de Strawberries uit Driehuis. Het werd een moeilijke middag, waarin Voorhout lange tijd zicht had op een punt, maar in de laatste 3 minuten capituleerde.

De mannen van Voorhout begonnen op deze mooie zondagmiddag met goed hockey tegen een felle en snelle tegenstander. In de eerste twee kwarten bleven beiden teams steken op een 0-0. Dit was mede te danken aan een goed keepende Sebastian van der Tas, die Voorhout op de 0 hield door een paar fantastische reddingen. Na de rust schoten de Strawberries uit de startblokken en scoorden de 0-1, die op dat moment niet onverdiend was. Voorhout werd met snelheid en felheid afgetroefd, maar hield de verdediging gesloten. Quinten van der Meer kreeg nog een goede kans op de gelijkmaker maar werd gestopt door de uitlopende goalie van de Strawberries. Toch kwam Voorhout op gelijke hoogte. Uit een strafcorner scoorde Timo van Katwijk aan het einde van het 3e kwart de gelijkmaker. In het 4e kwart werd de druk door de Strawberries nog maar eens opgevoerd. Met goede counters stelde Voorhout een aantal strafcorners daar tegenover. Maar Voorhout kwam niet tot scoren. Voorhout hield stand met goed keeperswerk en door goed te verdedigen. Een gelijkspel zat in de lucht tot aan 3 minuten voor tijd toen de Voorhoutse goalie moest buigen door een ingeslagen strafcorner. Voorhout verloor met 1-2 en mag het volgende week weer proberen tegen Catwijck.