Nieuwsafbeelding

MHCV D1 toont veerkracht tegen Bleiswijk D1

13-10-2024  |

Na het gelijkspel van vorige week waren onze Voorhoutse dames vandaag gebrand op een overwinning. Het 1edamesteam van Bleiswijk was op bezoek en zij waren bepaald niet van plan daaraan mee te werken.

Het werd een sportieve wedstrijd waar beide teams in de eerste helft aantrekkelijk en aanvallend hockey lieten zien. In de tweede helft werd Voorhout beloond met een doelpunt uit een strafcorner. In de roes van de overwinning ging Voorhout hierna iets te lichtvaardig om met het spel van de tegenstander. En die wist handig gebruik te maken van de terugval in scherpte.

Ineens keek Voorhout ver in het derde kwart tegen een 1-3 achterstand aan. Echter, onze dames gaven niet op en lieten wederom zien over ongekende veerkracht te beschikken. Een prachtige tip-in uit een strafcorner en een mooi doelpunt na vakkundig uitspelen van de tegenstander brachten de eindstand op 3-3.

Een solide wedstrijd met een verdiend gelijkspel. De weg gaat weer verder omhoog.