slider03.jpg slider05.jpg slider02.jpg slider04.jpg slider01.jpg

Grote Club Actie gaat weer van start!

14-9-2018  |

Beste leden,

Ook dit jaar doet MHC Voorhout weer mee aan de landelijke Grote Club Actie. Als club willen we uiteraard zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas! Vorig jaar heeft de actie ruim € 4000 opgebracht. De vereniging heeft dit geld hard nodig. Het spaardoel voor dit jaar is het realiseren van een 3e veld.

De elftalbegeleiders van de A en B teams hebben een mail ontvangen met de informatie over het kopen van een superlot (of meer!) met het hele team.

De elftalbegeleiders van de C t/m E teams hebben een mail ontvangen met alle details omtrent het ophalen en inleveren van de verkoopboekjes. Zij informeren jullie verder over het hoe en wat! En alle leden ontvangen tevens een mail met daarin informatie over het digitaal verkopen van loten. Dit gaat gemakkelijk en snel en zo kan je op een simpele manier veel mensen bereiken.

Startdatum van de verkoop van de loten is aanstaande zaterdag 15 septemberOok dit jaar zijn er mooie prijzen voor zowel kopers als verkopers, jij dus!

We vertrouwen op jullie, zonder jullie hulp zou de Grote Clubactie echt niet mogelijk zijn.

Alvast dank voor jullie medewerking.