slider_03.jpg slider_06.jpg slider_01.jpg slider_04.jpg slider05.jpg slider01.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Scheidsrechterscursus

11-9-2019  | 

Beste ouders,

Het opstellen en indelen van scheidsrechters is een hele klus. De bond heeft ook ingesteld dat bij de E-achttallen, de thuis- én uitclub elk één scheidsrechter per wedstrijd levert. Zeker voor uitwedstrijden is het dus cruciaal dat er ouders met een scheidsrechterskaart bij het team zijn.

Het is daarom ons streven dat er bij de E- en D-jeugd per team minimaal twee (maar natuurlijk liever meerdere) ouders een scheidsrechterskaart hebben (niet de coaches van het team). Deze ouders kunnen dan bij toerbeurt ingedeeld worden bij het fluiten van een veldwedstrijd én bij zaalwedstrijden. 

Graag nodigen we ouders uit om zich aan te melden voor de scheidsrechterscursus. Uiteraard geldt dit niet alleen voor ouders van de E- en D-teams. 

Het examen vindt plaats in het clubhuis. De eerste mogelijkheid hiervoor is 24 september. Een volgende examen datum zal binnenkort gepland worden.

Het is een online cursus, dus te volgen in uw eigen tijd. Na inschrijving ontvangt u de inloggegevens voor de online cursus.

 Als u het examen hebt behaald, wordt met u overlegd welke wedstrijden u wilt fluiten. U wordt niet zomaar ingedeeld.

Graag de aanmeldingen doorgeven aan [email protected]

Onder vermelding van:

- uw naam (initalen, voor- en achternaam);

- de naam van uw kind(eren);

- het e-mailadres dat voor de online cursus gebruikt kan worden;

- uw geboortedatum.


Alvast hartelijk dank,

Scheidsrechterscommissie MHCVoorhout