slider05.jpg slider_01.jpg slider_04.jpg slider_06.jpg slider01.jpg slider_03.jpg

Save the Date: 14 December MHC Voorhout Kerstfeest 2019

15-10-2019  |
Op zaterdagavond 14 december organiseert MHC Voorhout het Kerstfeest 2019 voor A-junioren, senioren teams, trainers, coaches, leden van onze commissies, vrijwilligers, veteranen en veterinnen.

Hoe de avond er precies uit gaat zien…..  Dat gaan we de aankomende weken organiseren. In ieder geval gaat het een mooie en gezellige avond worden in kerstsfeer. Hoe mooi? Dat kan jij gaan bepalen, want we zoeken voor de organisatie vrijwilligers.

We zoeken mensen die een leuk idee hebben voor bijvoorbeeld: een thema, iets ludieks, een spel dat we tijdens de feestavond kunnen doen, een leuk bandje of een DJ. Je staat liever een paar uurtjes achter de bar, ook dan zoeken we jou.
Kortom het moet een feest voor en door MHC leden worden. Laten we er samen een onwijs mooi feest van maken.

Graag aanmelden voor 27 oktober want op vrijdagavond 1 november komen we in het clubhuis voor het eerst bij elkaar om een en ander te bespreken.

Aanmelden mail naar [email protected]