slider_04.jpg slider05.jpg slider_03.jpg slider01.jpg slider_06.jpg slider_01.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Grote Clubactie 2e versnelling

14-10-2021  | 

We zijn al een maand onderweg met de Grote Club Actie, en we hebben nog een maand de tijd om zoveel mogelijk loten te verkopen voor MHC Voorhout, einddatum is 23 november.

We doen het dit jaar volledig digitaal, ben je de mail met jouw persoonlijke QR code kwijt, geen paniek, je ontvangt binnen 2 dagen nogmaals deze mail.

Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas en dat geld kunnen we hard gebruiken! Dus mail, app, tag op fb of insta al jouw vrienden, familie, buren en vraag ze of ze jou en jouw sportclub willen steunen.

Ook is het mogelijk om als team, sponsor, bedrijf een superlot te kopen, ook dit kan digitaal, deel meteen deze link https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/mhc-voorhout/400823 

Het online verkopen van loten is dit jaar uitgebreid en nog makkelijker via onze eigen clubpagina https://lot.clubactie.nl/lot/mhc-voorhout/400823 of via de QR code in de bijlage.

Ook dit jaar zijn er mooie prijzen voor zowel kopers als verkopers, jij dus! Je ontvangt als verkoper al een prijs bij de verkoop van minimaal 20 loten. De 1e 20 lotenvoucher is gisteren verstuurd naar één van onze leden.