slider_06.jpg slider05.jpg slider_03.jpg slider_04.jpg slider01.jpg slider_01.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Nieuwe dugouts veld 2 | herinrichting sportpark

23-11-2022  | 

Vandaag zijn bij veld 2 nieuwe dugouts geplaatst. Hierdoor kunnen teams weer uit de wind zitten en schuilen bij regen.

De plaatsing van deze nieuwe dugouts is onderdeel van de herinrichting van sportpark Elsgeest. Zodra het nieuwe veld 3 klaar is worden deze nieuwe dugouts naar veld 3 verplaatst.

Momenteel loopt de aanbesteding voor fase 2 van de herinrichting het sportpark. Daaronder vallen ook twee nieuwe velden voor onze club. De aannemer zal nog dit jaar (2022) gekozen worden, zodat begin volgend jaar gestart kan worden met de werkzaamheden. 


Als eerste zal het nieuwe veld 3 aangelegd worden op het nu braakliggende stuk grond. De kleine gebouwen (waaronder onze bunker) worden afgebroken. Zodra deze werkzaamheden klaar zijn, gaat de aannemer een nieuw veld 2 aanleggen op de plek waar nu het handbalveld ligt. Het huidige veld twee komt dan te vervallen. De verwachting is dat veld 3 eind april opgeleverd zal worden en het nieuwe veld 2 voor de zomervakantie.


Vorige week is vooruitlopend op deze werkzaamheden een waterbron aangelegd. Het water uit deze (grondwater)bron komt via een zuiveringsinstallatie in de twee betonnen opslag tanks. Na de winter wordt deze bron gebruikt voor het sproeien van de veld 1 en het nieuwe veld 2.