Dames 1 naar verdiende winst tegen Baarn 3-0

24-3-2024  |
De dames van Voorhout zitten in een goede flow en staan knap op de vierde plaats in de competitie. Na de winst van vorige week werd er ook deze keer overtuigend gewonnen van Baarn met 3-0.
Op een regenachtig Sportpark Elsgeest was het niet nodig om te sproeien op het waterveld met af en toe hevige maartse buien. De Voorhoutse dames gingen direct na de afslag fel in de aanval en het team van Baarn werd zwaar onder druk gezet. Na 10 minuten pakte Kirsten Bogert de bal op en dribbelde de cirkel in. Met een beheerste push werd de Baarnse keeper gepasseerd 1-0. In het 2e kwart kreeg Voorhout genoeg kansen om de voorsprong uit te breiden maar de Baarnse doelverdedigster voorkwam erger. In het 3e kwart pakte Elise Melgert de bal af net buiten de cirkel. Kirsten Bogert bracht Jessy Heinicke in stelling en zij maakte daarop geen fout, 2-0. In het 4e kwart kwam Baarn nog sterk terug en kreeg een aantal corners. Met een paar goede reddingen voorkwam de keepster van Voorhout, Elise van Noort, de aansluittreffer. 4 Minuten voor tijd deed Jessy Heinicke met haar tweede treffer de deur op slot en Voorhout ging met de verdiende 3 punten het veld af.