slider03.jpg slider01.jpg slider02.jpg slider05.jpg slider04.jpg

Craeyenhout MB3 - Meisjes B1: 1 - 5

Gespeeld op: 7-10-2017

Zonder Lisa en Mille moesten de meiden de groepswinst en promotie naar de eerste klasse veiligstellen. Gelukkig konden Fleur, Sue en Anouk uit de C1 invallen. In het druiligere weer schoten de meiden uit de startblokken en creëerden in de eerste 5 minuten 3 grote kansen die of net naast gingen of door de keepster werden gekeerd. Daarna werd het wat slordiger al kwam Craeyenhout niet echt aan grote kansen. De invalsters en Maaike als laatste vrouw hielden dat prima tegen. Een snelle uitval via Suzanne Does die de bal hard de cirkel in sloeg en daar stond Fleur voor de 0-1. De meiden bleven kansen creëren, maar het balletje wilde er niet in. Een gevaarlijk counter van Craeyenhout, maar onze keepster kwam goed uit en schopte de bal weg. Via een stick van Craeyenhout ging de bal omhoog en strafcorner oordeelde de scheidsrechter. Raar, maar niets aan te doen en tja daar lag de bal via een mooie variant ineens in de goal. En dus was het 1-1 bij rust. Na rust bleven de meiden geconcentreerd rondspelen en aanvallen. Noor Breedveld wist de 1-2 te scoren nar een schitterende aanval, en even later was de wedstrijd beslist toen Katharina een bijna onhaalbaar lijkende bal vlak voor de lijn wist te stoppen en achter de keepster knalde, 1-3. Even later weer een mooie aanval en wederom Katharina als eindstation voor de 1-4. Nog was de koek niet op. Famke werd prima vrijgespeeld en zij bepaalde de eindstand op 1-5. Najaarskampioen afgetekend in deze poule met 5 gewonnen wedstrijden, 15 punten en 33-4 als doelsaldo. De champagne en muffins  (Noor B en Lief waren de bakkers) smaakten prima. Na de herfstvakantie gaan we de eerste klasse in. Dat wordt andere koek, maar we hebben er zin in!!!

Andere verslagen

Tegenstander Datum