slider05.jpg slider04.jpg slider02.jpg slider03.jpg slider01.jpg

Inschrijvingsformulier

Aanmelden als lid?
Van harte welkom bij MHC Voorhout!
Leest u eerst alle informatie over het lidmaatschap van onze club onder het menu "lidmaatschap" -> "Lid worden" of klik hier.
Aanmelden als lid kan op elk moment van het jaar.

Vul de gevraagde gegevens in. Ook ouders van junioren dienen een aantal vragen over zichzelf te beantwoorden. Alle gegevens worden direct opgenomen in onze database.

VOLG DEZE STAPPEN ANDERS IS DE INSCHRIJVING NIET GELDIG!

1. Vul het formulier in

2. Druk op verzenden.

3. Via de mail krijgt u een formulier toegezonden.

4. Print en onderteken dit formulier en stuur deze binnen twee weken op naar de ledenadministratie.

Mocht u geen mail met voor ingevuld inschrijvingsformulier ontvangen dan is er iets FOUT gegaan! Herhaal stappen 1 tm 4.

U kunt het ondertekende inschrijfformulier per post sturen naar:

MHC Voorhout

t.a.v. ledenadministratie

2215 ZJ Voorhout

Oud lid of actief vrijwilliger geweest van MHC Voorhout ?
Als u al eerder lid of actief vrijwilliger bent geweest en zich weer wil aanmelden bij de club dan volstaat een mail naar de ledenadminstratie [email protected]. U staat dan nog bij ons in het bestand.

Commitment
MHC Voorhout is een vereniging die volledig wordt geleid en geco√∂rdineerd door de leden zelf. Het is dus van belang dat ieder lid of ouder van een jeugdlid een bijdrage levert aan het goed functioneren van de club. Naast de (verplichte) bardiensten en rijbeurten is het de bedoeling dat u zich bij MHC Voorhout ook op een aanvullende manier actief inzet voor onze vereniging. Hieronder kunt u aangeven naar welke vrijwilligerstaken uw voorkeur uitgaat. We vragen niemand om een buitensporige inspanning, maar u dient rekening te houden met een bescheiden inzet van enige vrije tijd. Hierdoor draagt u bij aan het in stand houden van de vereniging: "verenigen" doen we samen en vele handen maken licht werk.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Machtiging

Betaling van de contributie bij MHC Voorhout gaat via een machtiging. Deze verleent u aan MHC Voorhout zodat wij de verschuldigde inschrijf- en contributiegelden van uw rekening kunnen afschrijven. Dit gebeurt in twee delen; medio september en medio januari.