slider01.jpg slider_01.jpg slider_03.jpg slider_04.jpg slider05.jpg slider_06.jpg
 

Nieuwsafbeelding
Komend weekend start de zaalhockey competitie. De KNHB heeft ons gemeld dat de zaalhockey competitie normaal door zal gaan. Het overgrote deel van de wedstrijden staat al ingepland zodat deze voor 17:00 gespeeld kunnen worden.

De komende dagen zal de KNHB oplossingen zoeken voor de wedstrijden die na 17:00 ingepland staan.

...

Nieuwsafbeelding
Afgelopen weekend en vorig weekend zijn de laatste wedstrijden gespeeld in een aantal (voor)competities. Onderstaande teams zijn kampioen geworden. 

Teamleden en begeleiders van harte gefeliciteerd met jullie mooie prestatie!

JD1 / Dames 2
Met 30 punten uit 10 wedstrijden en een doelsaldo van plus 83 (slechts 2 ...

Nieuwsafbeelding
Het was gisteren niet de beste wedstrijd van de heren tegen Heerhugowaard. Maar het winnen van een slechte wedstrijd is ook een kwaliteit. Voorhout was veel beter, maar bij een 0-2 voorsprong was de concentratie weg. De tegenstander kreeg vol op kansen en scoorde de 1-2. Gelukkig maakte de 1-3 van Voorhout een einde aan alle aspiraties van Heerhug ...

Nieuwsafbeelding
Na de spannende wedstrijd van vorige week en het gelijke spel tegen koploper Catwijck kwam nu de hekkensluiter Zandvoort op Sportpark Elsgeest op bezoek. De mannen uit Voorhout maakten geen fouten en liepen na het eindsignaal met een makkelijke 10-1 het veld af.
Het team van trainer/coach Berend Beukers is met een heel goed seizoen bezi ...

Nieuwsafbeelding
Is het trainingsschema voor de zaal nog niet zichtbaar in je tijdslijn in de Lisa app dan kan je informatie over tijden en locatie ook vinden op deze pagina op de website.
Vanaf maandag 22 november starten de zaaltrainingen. In deze week zijn tevens de laatste veldtrainingen gepland. We trainen op het veld tot en met vrijdag 26 novembe ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf maandag 22 november starten de zaaltrainingen.
In deze week zijn tevens de laatste veldtrainingen gepland.
We trainen op het veld tot en met vrijdag 26 november.

LET OP: Doordat er een week overlap is tussen zaaltrainingen en veldtrainingen zal een aantal teams in dezelfde week op veld en in de zaal trainen.&n ...

Nieuwsafbeelding
Na de negende klinkende overwinning op rij is Voorhout JD1 nu dan officieel kampioen. Met nog een wedstrijd te gaan en een doelsaldo van 83 voor en 1 tegen is duidelijk aangetoond dat JD1 een paar maatjes te groot is voor de derde klasse in de onder 23 competitie. Met vlot combinatie spel werd LOHC op eigen veld geen schijn van kans gegeven. ...

Nieuwsafbeelding
De mannen uit Voorhout houden het heel spannend in de top van de competitie. Voorhout speelde zondag met 2-2 gelijk tegen Catwijck en na 8 wedstrijden staat Catwijck met 25 punten aan kop, maar moeten nog tegen Saxenburg, die samen met Voorhout volgen met 23 punten. Het werd in Katwijk een harde fysieke wedstrijd zoals verwacht. Een sterk combin ...

Nieuwsafbeelding
Vrijdag avond 12-11 zijn door het demissionair kabinet, een serie nieuwe Corona maatregelen aangekondigd die ook gevolgen hebben voor onze hockeyvereniging. 

Vanaf zaterdag 13 november 18:00 zijn deze nieuwe Corona maatregelen van kracht:
Publiek is niet toegestaan; Het clubhuis is maximaal tot 20:00 open voor ie ...

Nieuwsafbeelding
Vandaag moesten onze dames tegen koploper Alkemade die nog geen wedstrijd had verloren. Het beloofde een moeilijke middag te worden , maar het werd een waanzinnig spannende en goede wedstrijd die eindigde in 4-4. Het eerste kwart was voor de dames uit Alkemade en kwamen verdiend op een 0-1 voorsprong. Onze dames kwamen op een 0-2 ...

Nieuwsafbeelding
Na 6 winstpartijen en 1 gelijkspel staan de mannen van MHC Voorhout op de 2e plaats achter Catwijck. Het was vandaag nodig om de aansluiting te behouden door de tegenstander van vandaag, Alkemade, te verslaan. Voorhout liet er geen gras over groeien en versloeg de tegenstander met ruime cijfers 5-1. In het 1e kwart drong Voorhout al sterk aan ...

Nieuwsafbeelding
Recente maatregelen van de overheid zorgen ervoor dat ook wij er niet aan ontkomen om van de bezoekers van ons clubhuis hun Coronatoegangsbewijs (QR code) te controleren.

Neem dus je mobiel met CTB QR code en legitimatiebewijs mee als je ouder dan 18 jaar bent en laat dit controleren voor het betreden van het clubhuis.

Kle ...

Nieuwsafbeelding
Eerste serie trainingen Funkey Hockey najaar 2021
Funkey Hockey is hockey voor kinderen uit groep 1, 2 (en 3) van de basisschool die op 1 oktober 2022 nog geen zes jaar zijn.

Sinds een aantal jaren biedt MHC Voorhout Funkey-trainingen aan. FUN in goed bewegen is KEY. Het gaat dus om meer dan hockey. Het programma omvat grondv ...

Nieuwsafbeelding
Vandaag konden de mannen van Voorhout een belangrijke slag toebrengen aan de nummer 3 van de competitie. Binnen 2 minuten kwam Voorhout al op voorsprong en koesterde deze ene goal. In het tweede kwart kwamen zij onder grote druk te staan maar door goed te verdedigen en goed keeperswerk bleef het tot de rust 1-0. Het 3e kwart was nog maar net beg ...

Nieuwsafbeelding
Het beloofde een enerverende middag te worden op het waterveld van MHC Voorhout en dat werd het ook. De mannen van Voorhout stonden gedeeld eerste in de competitie, samen met Catwijck. Nu kwam nummer 3 Saxenburg op bezoek. Het werd een mooie en spannende wedstrijd met goed hockey aan beide kanten. Voorhout gaf de winst uit handen in het laats ...

Nieuwsafbeelding
We zijn al een maand onderweg met de Grote Club Actie, en we hebben nog een maand de tijd om zoveel mogelijk loten te verkopen voor MHC Voorhout, einddatum is 23 november.
We doen het dit jaar volledig digitaal, ben je de mail met jouw persoonlijke QR code kwijt, geen paniek, je ontvangt binnen 2 dagen nogmaals deze mail.
Van de opbre ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf 25 september is het clubhuis ivm recente Corona maatregelen alleen toegankelijk voor het afhalen van consumpties. 

Het is niet toegestaan om het clubhuis voor andere activiteiten te gebruiken zoals lunches of teambesprekingen. Wij verzoeken jullie direct na het afhalen van een consumptie naar buiten te gaan. 
...

Nieuwsafbeelding
Een aangepast trainingsschema vanaf maandag 20 september staat vanaf nu in je persoonlijke tijdlijn in de lisa app en op de website.

Er zijn bij een aantal teams wijzigingen doorgevoerd. Check je tijdlijn in de MHC Voorhout app voor dag tijd en veld waarop jouw training is ingepland.

Het huidige schema zal voor een beperkt ...

Nieuwsafbeelding
De nieuwe picknicktafel is officieel in gebruik genomen door het opschroeven van het naambordje. Dit is een welkome aanvulling op de toch wel heel oude tafels, die hun beste tijd hebben gehad. Met een biertje erbij werd het bordje op de tafel geschroefd. Familie van der Werf; Namens de club HARSTIKKE BEDANKT. ...

Nieuwsafbeelding
Helpen jullie allemaal mee om voor onze club een flink bedrag aan sponsorgeld binnen te halen?

Vanaf deze week tot en met 13 november heeft onze sponsor PLUS Van Dijk in Voorhout een leuke actie waarmee jij voor elke €10 boodschappen 1 sponsorpunt kan verdienen. Ook met actieproducten zijn sponsorpunten te verdienen.
Voor e ...

Nieuwsafbeelding
Na de eerste winstpartij speelden de mannen opnieuw thuis. Deze keer was Lelystad de tegenstander. Voorhout won met een solide partij en heeft nu na 2 wedstrijden 6 punten. De dames wonnen overigens ook met 0-3 in de uitwedstrijd tegen Thor.
Beide teams waren elkaar in het 1e kwart aan het aftasten. Na 13 minuten kreeg Voorhout een str ...

Nieuwsafbeelding
Ook dit jaar doet MHC Voorhout weer mee aan de landelijke Grote Club Actie. Als club willen we uiteraard zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas en dat geld kunnen we hard gebruiken!
MHC Voorhout heeft ervoor gekozen om dit jaar de Grote Club Actie volledig digitaal te doen. Meer informati ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf nu vinden jullie het trainingsschema voor deze week (vanaf 13 september) in je persoonlijke tijdlijn in de lisa app en op de website.

Er zijn een behoorlijk aantal wijzigingen doorgevoerd. Check je persoonlijke tijdlijn in de MHC Voorhout app voor dag tijd en veld waarop jouw training is ingepland.

Ook dit trainings ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf maandag ochtend komt er een nieuw trainingsschema in Lisa. Zodra dit beschikbaar is volgt een nieuwsbericht op de website.
Er komen bij meerdere teams wijzigingen, dus check je trainingstijden de komende week in de app op je tijdlijn of  op de website.


...

Nieuwsafbeelding
Na de Coronastop was het dan eindelijk zover. De teams van MHC Voorhout konden starten met de competitie. Heren 1 startte goed en won van Mijdrecht met 3-2. De dames daarentegen verloren met de dezelfde cijfers.                                      &n ...

Nieuwsafbeelding
Registreer je voor het bezoeken van ons sportpark via onderstaande link of QR code en voorkom oponthoud. 
Corona maatregelen op het sportpark: Het clubhuis is open - als je in de rij staat voor de bar houdt dan 1,5 meter afstand; In het clubhuis ga je alleen zitten op gemarkeerde plaatsen, als er geen plaatsen beschikbaar zijn g ...

Nieuwsafbeelding
Beste topsporters van MHC Voorhout,
 
Zoals jullie weten is het verplicht om tijdens de trainingen en wedstrijden een gebitsbeschermer te dragen. Samen met Bitjehappen.nl organiseren wij op zaterdag 9 oktober een ‘hapdag’ op de club.

Tijdens deze hapdag kun je een afdruk laten maken voor een professionele ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf vandaag trainen we volgens een nieuw tijdelijk trainingsschema.

Onder meer bij de Jongste Jeugd (E teams) zijn veel wijzigingen doorgevoerd.
De E-circuit training is verplaatst van maandag naar woensdag.

Ook bij de andere teams zijn starttijden en velden aangepast, dus check je nieuwe trainingsschema in de ...

Nieuwsafbeelding
Beste topsporters van MHCV Voorhout,
 
Zoals jullie weten is het verplicht om tijdens de trainingen en wedstrijden een gebitsbeschermer te dragen. Samen met Bitjehappen.nl organiseren wij op woensdag 8 september 2021 een ‘hapdag’ op de club.

Tijdens deze hapdag kun je een afdruk laten maken voor een professionel ...

Nieuwsafbeelding
MHC Voorhout is begonnen met het inzamelen van gebruikt frituurvet/olie in samenwerking met Green Oil Recycling. Frituurvet is een waardevolle grondstof voor o.a. biobrandstof. Omdat het een waardevolle grondstof is krijgen wij als club een vergoeding als wij dit inzamelen.
Hoe werkt het?
Inleveren is simpel. Giet het afgekoelde ...

Hallo Allemaal,
Er zijn oefenwedstrijden gepland voor de jeugdteams op zaterdag 4 september, zowel uit- als thuiswedstrijden.
Check nog even goed de Lisa app, want er zijn wat wijzigingen geweest. Zorg dat je op tijd bent voor de desbetreffende wedstrijd op de desbetreffende club. Ieder team regelt 1 scheidsrechter, tenzij ...

Nieuwsafbeelding
Er zijn bij diverse teams wijzigingen doorgevoerd in het trainingsschema.

Ook volgende week worden er nog wijzigingen doorgevoerd, dus check regelmatig het trainingsschema via de app of de website.

Wij proberen het aantal wijzigingen tot een minimum te beperken maar dit is helaas niet altijd mogelijk. ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf vandaag starten de trainingen voor alle teams.
De keeperstrainingen starten volgende week. 

Aangepast trainingsschema
We starten met een aangepast trainingsschema doordat er nog niet voor alle teams trainers zijn. Daardoor kunnen trainingen uitvallen. Ook kunnen er nog wijzigingen worden doorgevoerd in het traini ...

Nieuwsafbeelding
Voor een aantal jeugdteams zijn we nog op zoek naar trainers. Het gaat om teams in diverse leeftijdscategorieën. 

Lijkt het jou leuk om een team te begeleiden tijdens de trainingen, neem dan contact op met de technische commissie via [email protected]

Lijkt het je leuk maar twijfel je of je het kan of vind je het miss ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf dinsdag 24 augustus starten de voorbereidende werkzaamheden voor de herinrichting van Sportpark Elsgeest. Er wordt dinsdag gestart met het verleggen van sloten en verwijderen/verplaatsen van struiken en bomen rondom de (nieuw) aan te leggen sportvelden.
De werkzaamheden zorgen ervoor dat er overlast zal ontstaan. De looproute richt ...

Nieuwsafbeelding
De vakanties zitten er bijna op en na een seizoen vol Corona maatregelen kijken we natuurlijk allemaal uit naar een normaal hockeyseizoen. 

De start van de competitie is gepland in het weekend van 11/12 september. Er worden oefenwedstrijden gepland voor de jeugdteams op zaterdag 4 september.
Er zijn wat problemen met he ...

Nieuwsafbeelding
Kinderen die graag kennis willen maken met de hockeysport kunnen drie keer gratis bij ons komen proeftrainen. Hiervoor kunt u uw kind aanmelden via de website, zie onder Lidmaadschap het kopje 'lid worden'.
 
Als u uw kind heeft aangemeld via de website krijgt u altijd bericht van de ledenadministr ...

Nieuwsafbeelding

Sinds gisteravond staan de teams van seizoen 2021-2022 op het beschermde deel van de website. 

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal tevreden zijn met jullie team van volgend jaar, maar begrijpen dat deze voorlopige teamindelingen kunnen leiden tot vragen.
Als je vragen of opmerkingen over de teaminde ...

Nieuwsafbeelding
Shootouts
Ga met je team naar het goal van veld 1A (zijde clubhuis).
De spelers nemen om de beurt een shootout op de keeper.

Voor het nemen van een shootout start je bij de 23 meter lijn recht voor het goal.
Je fluit en start direct de timer
De speler loopt met de bal op de keeper af en mag zodr ...

Nieuwsafbeelding
Lampen spel
Elke teamlid heeft 30 seconden de tijd om zoveel mogelijk lampen te scoren.
Je start de timer op 30 seconden Je telt het aantal goede scores  Je geeft de goede scores door via het score formulier
Link naar het scoreformulier ...

Nieuwsafbeelding
Er liggen 4 ballen op het veld. Zorg dat deze ballen op de goede plek liggen.
De witte hockeybal ligt tussen de vier witte hoedjes De oranje bal ligt tussen de vier oranje hoedjes De gele tennisbal ligt tussen de  vier gele hoedjes De voetbal ligt bij de hockeybal tegen het touw bij de vier rode hoedjes
Spelregels ...

Nieuwsafbeelding

Ga met je team naar het goal op veld 2D met de snelheidsmeter Elke speler mag 3 keer op het goal schieten  Je schiet drie keer achter elkaar dus niet om de beurt dan duurt het te lang
Je start dus telkens met drie ballen Noteer de hoogste score op het formulier
Let op dat er niemand te dicht bij het goal staat ...

Nieuwsafbeelding
Springkussen Water Estafette
Probeer binnen 10 minuten zoveel mogelijk water over het springkussen parcours te transporteren.

Spelregels: 1 - De emmer met water moet op de kruk blijven  2 - De teamleden gebruiken bekers om het water via het springkussen naar de tweede emmer te brengen. 3 - De teamleden mogen zove ...

Nieuwsafbeelding
De voorlopige indeling van de teams seizoen 2021-2022 staat vanaf nu op het beschermde deel van de website.
Als je vragen of opmerkingen hebt over de teamindeling dan kun je die stellen aan de Elftal Commissie via een contactformulier. 

We doen ons best om op alle vragen/opmerkingen voor de zomervakantie te reageren. ...

Nieuwsafbeelding
Beste begeleider,
Bedankt dat je wil assisteren bij de Seizoensafsluiting Jongste Jeugd.
We hebben vandaag een aantal spellen waarbij scores moeten worden doorgegeven.
Op deze pagina vind je per spel een link met uitleg.
Op de pagina met uitleg vind je een link om de scores / tijden door te geven.

J ...

Nieuwsafbeelding
Zaterdag 3 juli heeft zich in de ochtenduren op het hoofdveld van MHC Voorhout een titanenstrijd afgespeeld. Nadat de bitjes pasklaar waren gemaakt, de juiste hockeysticks uit het materiaalhok waren geselecteerd en het waterveld vers besproeid was, betraden de dames van de MB3 en een speciaal voor de gelegenheid samengesteld gelegenheidsteam, bes ...

Nieuwsafbeelding
De voorlopige teamindeling voor seizoen 2021-2022 wordt bekend gemaakt op zondag 4 juli om 22:00

Voor de jongste jeugd seizoen 2021-2022 wordt op zondag 4 juli een gezamenlijke afsluiting van het seizoen georganiseerd.
10:00-11:00  FunKey / Mix F Coolkids* / Deelnemers startcursus hockeytechniek 11:00-12:00  M6E1/ ...

Nieuwsafbeelding

Komend weekend (zaterdag 26 juni) spelen de jeugdteams de laatste wedstrijden in de door de KNHB georganiseerde regio competitie. Komende week is ook de laatste week waarin we volgens het trainingsschema trainen (dus tot en met vrijdag 25 juni).
Wil je met je team doorgaan met trainen na 25 juni dan kan dat natuurlijk. Maak hier zel ...

Nieuwsafbeelding
Na een bizar seizoen sloten de dames 1 van MHC Voorhout het seizoen af met een verklede training. Er werd afscheid genomen van trainer Remco Kassels verkleed als Robin Hood met echte baard. Helaas is een grote afsluiting met een feest op de club niet mogelijk, maar de feestjes bewaren we voor volgend seizoen en gaan we los. Het klusteam had ...

Nieuwsafbeelding

We krijgen de komende dagen te maken met hoge temperaturen en kans op onweer. We hebben de nodige ervaring met deze situaties dus de trainingen gaan normaal door.  De trainers hebben instructies om de kinderen extra goed in de gaten te houden, er worden extra (drink)pauzes ingelast en de oefeningen worden aangepast (minder intensief ...