slider_06.jpg slider_01.jpg slider_03.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider_04.jpg
 

Nieuwsafbeelding
Update KNHB 24 maart 2020,  11:05  uur De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- e ...

Nieuwsafbeelding
Zoals in eerdere berichten op onze website gemeld, willen wij jullie naar aanleiding van onder meer dit bericht op de nieuwswebsite Inteylingen  op wijzen dat het niet de bedoeling is om zelfstandig alleen of in groepen  te trainen/hockeyen op de velden van MHC Voorhout.
MHC Voorhout volgt het beleid van de KNHB en de ove ...

Nieuwsafbeelding
Update KNHB 15 maart 2020, 17.30 uur Als gevolg van de nieuwe maatregelen van de overheid aangekondigd op 15 maart is de competitie tot 6 april stilgelegd (was aanvankelijk tot 1 april).

Tijdens deze periode wordt er ook niet getraind. Het is NIET de bedoeling zelfstandig met je team of in groepen te gaan trainen en/of ...

Nieuwsafbeelding
De FunKey Hockey-trainingen zijn tot 1 april a.s. geannuleerd, i n lijn met het genomen besluit van de KNHB (12 maart jl., 16.15 uur) waarin de competitie tot 1 april is stilgelegd. Verder vraagt de KNHB niet te gaan trainen. Uiteraard volgt MHCV dit advies.
Nieuwe ontwikkelingen worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd
...

Nieuwsafbeelding
In lijn met het genomen besluit van de KNHB (12 maart jl., 16.15 uur) waarin de competitie tot 1 april stilgelegd. Verder vraagt de KNHB vraagt niet te gaan trainen. Uiteraard volgt MHCV dit advies.
Nieuwe data worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd.
Het FunKey Team
 
...

Nieuwsafbeelding
Beste mede-quizzers,

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben meegekregen heeft de Nederlandse overheid vandaag strengere maatregelen aangekondigd in verband met het coronavirus.  Grote evenementen t/m 31 maart worden afgeblazen en ook de diverse sportverenigingen, waaronder de KNHB, hebben t/m ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf vrijdag 13 maart start Hockeyacademie Play2Improve met een nieuwe reeks 'functionele techniektrainingen’ voor jongens en meisjes vanaf 7 tot 14 jaar. De trainingen worden gegeven op het sportpark van MHC Voorhout. Om u een goed beeld te geven wat u kunt verwachten hebben we onderstaande informatie opgesteld.
Waarom techniektrai ...

Nieuwsafbeelding
Na de winterstop gaat het echte werk weer beginnen. De dames maakten in een stugge wedstrijd geen misstap en wonnen van Zandvoort met 2-1.
 
Een sterker Voorhout in de eerste helft kon maar geen opening forceren tegen het goed verdedigende Zandvoort. Ze moesten daarbij opletten op de snelle counters waarbij Zandvoort bijna ...

Nieuwsafbeelding
Na heel veel inspanningen ging het skihutfeest voor de jeugd en senioren van start. Er was een sleeschans gebouwd, spelletjes voor de kinderen, sneeuw geplakt, nieuwe muziek, winterattributen en nog veel meer. Het werd een fantastisch feest en voor herhaling vatbaar. Alle vrijwilligers en ouders bedankt voor een onvergetelijke dag! ...

Nieuwsafbeelding
Speciaal voor de Jongste Jeugd wordt er 15 maart een training gegeven voor vriendjes en of vriendinnetjes die kennis willen maken met de hockeysport.
Wanneer, hoe laat en waar? Deze gratis training wordt verzorgd op zondag 15 maart van 10 tot 11 uur op veld 1 bij MHC Voorhout. Een stick en bitje zijn niet nodig (aanwezig) ...

Van zondag 18 tot en met vrijdag 23 oktober a.s. gaat MHC Voorhout op Hockey Tour in Engeland. Een unieke kans om veel te hockeyen, uitgebreid kennis te maken met het Engelse schoolleven en natuurlijk veel plezier te maken. Kijk op de site en geef je op! ...

Nieuwsafbeelding
Tweede serie trainingen FunKey Hockey
FunKey Hockey is hockey voor kinderen uit groep 1, 2 (en 3) van de basisschool die op 1 oktober 2019 nog geen zes jaar zijn.
Sinds een aantal jaren biedt MHC Voorhout FunKey-trainingen aan. FUN in goed bewegen is KEY. Het gaat dus om méér dan hockey. Het programma omvat grondvorme ...

Nieuwsafbeelding
Na de noodkreet van onze club dat de muziekinstallatie  na een groot aantal jaren de geest had gegeven, sprong Kringloop Voorhout in de bres om te helpen.
Met hun donatie kunnen we straks weer muziek draaien in het clubhuis, wat een must is voor iedere vereniging om de sfeer te verhogen.
Vandaag werd de cheque over ...

Nieuwsafbeelding
Uitnodiging voor spelers en ouders Briefing Hockeyreis naar Bath op 5 maart van 19.30-20.30 uur in het clubhuis

Om een weloverwogen keuze te kunnen maken organiseert de England Hockey Tour Commissie een Briefing over de hockeyreis van onze club naar Bath in de herfstvakantie. De reis staat open voor alle A- en B-spelers ...

Nieuwsafbeelding
De KNHB heeft vanmorgen gemeld dat er zondag 16 februari geen centrale afgelastingen zaalhockey komen vanwege de weersituatie en dat er ook geen updates meer volgen. 
Speel je in een blaashal check dan voor de zekerheid de website van de vereniging.
Voorzichtig in het verkeer.

Voor meer informat ...

Nieuwsafbeelding
Dit weekend worden de laatste zaalwedstrijden gespeeld en zit het zaalseizoen er weer op. 
De veldtrainingen voor de selectieteams starten op maandag 17 februari. LET OP: Er zijn in deze week aangepaste tijden en/of trainers en/of velden.
De trainingen van de niet selectieteams en keeperstrainingen starten ...

Nieuwsafbeelding
Ons clubhuis is er al klaar voor, de bar is al verbouwd tot skihut en het kleine knusse huisje staat klaar om bewoond te worden door de DJ.
17:00 - 19:30 voor de jeugd teams C, D, E en F --> sport &spel en patat met braadworst
21:00 - 01:00 Skihut feest voor A, B, alle senioren, trimmers en ouders van alle leden ...

Nieuwsafbeelding
De Oranje dames en heren spelen dit jaar de tweede editie van de FIH Pro League. Beide teams spelen in maart, april en juni hun thuiswedstrijden in Rotterdam, Den Bosch, Utrecht en Amsterdam. Koop nu je tickets voor dit Oranjehockeyfeest!
  https://fihproleague.nl/
...

Nieuwsafbeelding
Doelgroep: Senioren, A-jeugd en ouders van alle leden.
Meer informatie over tijdstip en inschrijven volgt binnenkort.
...

Nieuwsafbeelding
Ga jij mee hockeyen in Engeland in de herfstvakantie?
Van zondag18 tot en met vrijdag 23 oktober 2020 gaat MHC Voorhout op Hockey Tour in Engeland. Een unieke kans om veel te hockeyen, uitgebreid kennis te maken met het Engelse schoolleven en natuurlijk veel plezier te maken.
Waar gaan we heen?
De reis gaat naar de mooi ...

Nieuwsafbeelding
De basisscholen gaan staken. Voor de kinderen een extra vrije dag, maar voor de ouders misschien wel lastig, daarom organiseert hockeyacademie Play2Improve een speciale hockeyclinic op vrijdag 31 januari bij MHC Voorhout. Het is buiten dus neem je veldhockeyspullen en warme kleding mee. 
D ata
Vrijdag 31 januari ...

Nieuwsafbeelding
Zaterdagochtend een veld vol hockeymeisjes. De jongste jeugd (F-jes) was lekker bezig tegen andere teams uit de regio. Met veel ouders langs de kant was het weer een mooi gezicht bij MHC Voorhout. Het was wel koud, maar de kachel brandde in het clubhuis. Enthousiaste vrijwilligers achter de bar maakten een broodje warme worst. Met rode wangen ...

Nieuwsafbeelding
Het afsluitende toernooi van de midwintercompetitie bij MHC Voorhout heeft een nieuwe kampioen opgeleverd: de M6F1!! ...

Nieuwsafbeelding
Wie kan ons helpen?
Na een groot aantal jaren trouwe dienst lijkt het erop dat de geluidsinstallatie in het clubhuis is overleden. Het apparaat is verbonden met de computer, waar nog steeds Windows 7 op staat, en die supertraag draait.
Het spul is verouderd en aan vervanging toe. Een clubhuis zonder muziek is geen optie! Een ni ...

Nieuwsafbeelding
Beste leden, ouders/verzorgers van leden, vrijwilligers, sponsors, coaches, managers en trainers,

Allemaal de beste wensen voor 2020. 
Graag nodigen wij je van harte uit voor onze traditionele Nieuwjaarsreceptie.

Datum: vrijdag 17 januari 2018
Tijd: Van 19:30-21.30 uur
Waar: Clubhuis MHC ...

Nieuwsafbeelding
De Midwintercompetitie Jongste Jeugd (MWC JJ) wordt dit seizoen in toernooivorm gespeeld, verdeeld over drie speeldagen (11, 18 en 25 januari 2020) met twee wedstrijden per speeldag/team. Er wordt gespeeld in 6-tallen.
De wedstrijden voor januari worden vastgelegd in Lisa met de aanvangstijden 11.00 en 12.00 uur per team een uit- ...

Nieuwsafbeelding
Op zondag 29 december staat het laatste MHC Voorhout-evenement van 2019 op het programma: Het Jingle Bells Zaalhockeytoernooi.

Locatie: Sporthal De Tulp in Voorhout Tijden: van 8.30 tot 22.00 uur
Zorg dat je je op de aangegeven tijden, dus voor de start van jouw eerste wedstrijd, meldt bij de organisatie (zie aanwezigh ...

Nieuwsafbeelding
 
Train op professionele wijze met ons mee en geniet van 2 dagen volop zaalhockeyplezier! Maak kennis met de nieuwste oefenvormen en speel mee in ons fantastische toernooi. Schrijf je dus snel in!
De Zaalhockey 2-daagse staat in het teken van professionele techniektrainingen. Functionele techniek, tactiek en plez ...

Nieuwsafbeelding
Eindelijk was het zover. Lang verwacht en toch gekregen... weer een kerstfeest bij MHC Voorhout.
Zaterdagavond 14 december begon het feest in het omgetoverde clubhuis. Onder de bezielende leiding van Pierre du Lac en met hulp van vele vrijwilligers werd het een daverend feest met een DJ, pubquiz, karaoke en heel veel leuke mensen. Ied ...

Nieuwsafbeelding
De voorbereidingen voor het MHC Voorhout Kerstgala op 14 december zijn in volle gang. Er zijn een groot aantal aanmeldingen maar kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar.
Voor kaartverkoop of het afhalen van je kaarten als vrijwilliger is het Clubhuis speciaal geopend op 10 en 12 december tussen 19.30 en 21.00 uur.
< ...

Nieuwsafbeelding
De zaalhockeycompetitie is weer gestart, en niets is leuker om dan mee te doen met het jaarlijkse Jingle Bells Zaalhockeytoernooi op 29 december in Sporthal de Tulp.
 
Samen met jouw team meedoen aan dit gezellige toernooi?
Schrijf je nu in met jouw team of individueel (senioren), om deel te nemen aan dit leuke, ...

Nieuwsafbeelding
Doortrainen op het veld: Wil je tijdens de zaalperiode doorgaan met trainen op het veld, dan is dat natuurlijk mogelijk. Maak hierover zelf afspraken met jullie trainer en geef het door aan de TC door een mail te sturen aan [email protected] Wij zorgen dan dat het veld voor jullie team gereserveerd wordt en maken afspraken over het gebruik ...

Nieuwsafbeelding
Zondag 8:00 : velden zijn NIET  bespeelbaar tot 11:00 Rond 10:00 volgt een update voor resterende programma ...

Nieuwsafbeelding
Op zondag 29 december wordt weer het Jingle Bells Zaalhockeytoernooi gehouden in Sporthal de Tulp.
 
Heb je de uitnodiging al gelezen? Schrijf je nu in met jouw team of individueel (senioren), om deel te nemen aan dit leuke, gezellige en sportieve toernooi. De elftalbegeleider heeft het inschrijfformuli ...

Nieuwsafbeelding
Na het verlies van vorige week tegen koploper Uitgeest herstelden de dames zich knap tegen Saxenburg. Een sterker Voorhout had in de 1 e helft al het verschil moeten maken, maar beide teams kwamen niet aan scoren toe. In de 2 e helft bleef Saxenburg op de counter loeren. Dit had in de 8 e minuut succes. Uit een rebound van een strafcorner ...

Nieuwsafbeelding
De KNHB heeft vanmorgen bekendgemaakt dat de schema's van de zaalcompetitie vandaag worden gepubliceerd.

Er is enige vertraging in de publicatie ontstaan waarvoor excuses van de KNHB.

De schema's zijn als eerste zichtbaar op de site van de KNHB:
https://www.knhb.nl/kenniscentrum/standenmotor/clubs-teams ...

Nieuwsafbeelding
MHC Voorhout Kerstfeest 2019
Zaterdag 14 december 2019 organiseren we het MHC Voorhout kerstgala. Naast een gezellig hockeyfeest ook de geboorte van een nieuwe traditie. We vieren dat natuurlijk in stijl, onze stylisten gaan alle creativiteit benutten voor een warme, gezellige kerstsfeer in ons clubhuis.  Aan jullie de ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf donderdag 21 november starten de zaaltrainingen. Zorg dat je voor de eerste zaaltraining je zaaluitrusting op orde hebt. De zaaluitrusting bestaat uit: - zaalstick - volledige gesloten zaalhandschoen - zaalhockey schoenen met lichte zool (of non marking zool) - zaalbandjes voor de keepers (nieuwe zaalbandjes worden op de coach ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf donderdag 21 november starten de zaaltrainingen. Net als voorgaande seizoenen starten de zaaltrainingen voordat de veldtrainingen stoppen, zodat jullie allemaal voor de eerste zaalwedstrijd ( vanaf 7 december ) minimaal één keer in de zaal hebben getraind. 
Doordat we dit jaar meer zaaluren van Stiwa ...

Nieuwsafbeelding
Na het verlies tegen Alkemade gingen onze dames voor een goed resultaat tegen De Kikkers uit Nieuw Vennep. Voorhout kwam met 0-1 achter, maar door goed hockey werd deze stand omgezet naar een 3-1 voorsprong. Kikkers bracht de spanning terug om door 2-3 terug te komen. De Voorhoutse dames maakten aan alle illusies van de tegenstander een eind ...

Nieuwsafbeelding
Zet nu alvast in je agenda: zondag 29 December 2019!
Dan staat weer het jaarlijkse MHC Voorhout Jingle Bells Zaalhockeytoernooi gepland. Dit toernooi is voor alle leden, vanaf E t/m Senioren en vindt plaats in Sporthal De Tulp in Voorhout.
In november volgt er meer informatie via een mail naar de elftalbegel ...

Ben jij een kei in organiseren en vindt jij het leuk om MHC Voorhout een stapje verder te helpen op het gebied van activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Binnen een sportvereniging is het ontzettend belangrijk om activiteiten voor de (jeugd)leden en ouders te organiseren om de verbinding en betrokkenheid binnen de club te ve ...

Nieuwsafbeelding
Zondag 10 november is het op MHC Voorhout weer SuperSunday. Alle dames en heren senioren teams spelen thuis. Hoe mooi is dat.
En ook dit keer kan er weer na de wedstrijd worden genoten van een lekkere maaltijd. Uit de keuken komt dit keer iets Italiaans; keuze uit verschillende pasta soorten penne of spaghetti. En ...

Nieuwsafbeelding
HOCKEYKAMP 2019
Afgelopen weekend zijn er bijna 70 meiden mee geweest op hockeykamp naar Duinrell. Dankzij alle (jeugd)begeleiders en gezellige en zeker onvermoeibare meiden was het weer een geslaagd weekend. Nog speciaal bedankje voor Bakker Ammerlaan voor het heerlijke brood!
Voor een impressie ...

Nieuwsafbeelding
In verband met onderhoud en werkzaamheden op de N44 tussen de N14 en N206 is de N44 drie weekenden afgesloten in beide richtingen voor autoverkeer. Ook de directe verbinding met Voorschoten via de kruising N44 met de Papeweg is dicht.
Het gaat om de volgende data:
- Vrijdag 1 november 21.00 uur tot en met maandag 3 november  0 ...

Nieuwsafbeelding
Tijdens de herfstvakantie (maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober) zijn er geen trainingen. Wij wensen jullie een fijne herfstvakantie!
MHC Voorhout TC ...

Nieuwsafbeelding
Graag nodigen we ouders uit om zich aan te melden voor het behalen van de scheidsrechterskaart. Het eerstvolgende examen vindt plaats op het clubhuis op dinsdag 12 november .
Het is een online cursus, dus te volgen in uw eigen tijd, aangevuld met één cursusavond op de club op woensdag 6 november , waar onder meer ...

Nieuwsafbeelding
Vergeet niet deze week jouw verkoopboekje in te leveren bij de elftalbegeleider. Een superlot met je team kopen kan ook nog steeds! Heb je als team interesse in een Superlot? Mail dan naar info[email protected]   V oor alle leden geldt: gebruik ook de digitale link die je hebt ontvangen om loten te verkope ...

Helaas staan de velden onder water.
Tot 18:00 zijn de trainingen afgelast.
De trainingen vanaf 18:00 gaan door.  ...

Nieuwsafbeelding
Omdat er een regenachtige ochtend is voorspeld, is besloten om de FunKey training van vandaag af te gelasten. Wij hopen de kids volgende week weer te zien!
Het FunKey Team
...