slider05.jpg slider_01.jpg slider_03.jpg slider_04.jpg slider01.jpg slider_06.jpg
 

Nieuwsafbeelding
Op Hemelvaartsdag (21 mei) en 2e Pinksterdag (1 juni) zijn er geen trainingen.
Als je op deze dag met je team wel wil trainen maak hierover dan afspraken met je trainer en meld het via [email protected] dan zorgen we dat er een veld voor je beschikbaar is.

Gezien de Corona maatregelen is het niet de bedoeling om zonder di ...

Nieuwsafbeelding
In tegenstelling tot eerdere berichten is n.a.v. diversen overleggen, vragen van ouders en mogelijk niet volledig kunnen handhaven van de protocollen voor zowel kind als trainers, besloten om alsnog de tweede serie trainingen FunKey Hockey definitief te stoppen.
Wij hopen alle ouders en kinderen het komende najaar weer te mogen verwelkome ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf 11 mei gaan alle teams weer trainen. Het aangepaste trainingsschema vind je vanaf nu op de website. Het trainingsschema is niet direct beschikbaar in de Lisa app, maar zal daar binnenkort ook beschikbaar komen.

LET OP: Er zijn veel wijzigingen doordat we maar beperkte capaciteit hebben. De trainingen zijn korter en een deel van ...

Nieuwsafbeelding
En hier is de zevende corona-puzzel. Voor nu de laatste, daar we vanaf komende week langzaamaan weer grotendeels kunnen gaan trainen en daarnaast starten de basisscholen weer deels op.
Voor deze keer hebben we een doolhof, die ook als kleurplaat gebruikt kan worden. Print hem uit en veel plezier! ...

Nieuwsafbeelding
We zijn weer van start gegaan! Een nieuwe vriezer voor de icepacks staat in het materialenhok. Desinfecterende middelen en coronavrij trainen. We hebben er zin in!
Groetjes, Mart ...

Nieuwsafbeelding
En voor de zesde 'corona-activiteit' iets heel anders. Nu geen puzzel, maar een recept om heerlijke hockey-cupcakes te maken.
Volg de instructies en geniet van de cupcakes! ...

Nieuwsafbeelding
Beste jeugdleden en ouders van jeugleden,

We gaan vanaf maandag starten met het testen van de corona-protocollen.
Dit wordt gedaan door de D-, E- en F-teams en een aantal teams dat zich heeft opgegeven. Trainingstijden en velden wijken mogelijk af, dus check het schema in de Lisa app of op de website.

Om de traininge ...

Nieuwsafbeelding
Specifieke informatie voor ouders in bijgaande pdf. ...

Bijgaand document bevat het KNHB hockey specifiek protocol. ...

Bijgaand document bevat het algemeen sportprotocol van NOC/NSF. ...

Bijgaande pdf is het MHC Voorhout specifieke protocol. ...

Nieuwsafbeelding
Onder bijgaande link staat aangeven welke routes gevolgd dienen te worden op het sportpark en richting sportpark. ...

Nieuwsafbeelding
Quarantaine week 6 zit erop. Hopelijk kunnen we komende week voorzichtig starten met de eerste trainingen.
Voor nu nog een leuke sudoku. Veel succes ermee.

...

Nieuwsafbeelding
Dankzij de recente versoepeling van de coronagerelateerde overheidsmaatregelen kunnen de jeugdleden (A, B, C, D, E, F en FunKey) van MHC Voorhout weer gaan trainen. Wij informeren je de komende tijd via de website over de laatste stand van zaken.
Het opstarten van de trainingen is door het bestuur besproken en wij willen jullie ...

Nieuwsafbeelding
En daar is 'MHC Voorhout in coronatijd' deel 4.
Dit keer moet je op zoek gaan naar de vijf verschillen bij Donald Duck.
  Heb jij een leuke puzzel, woordraadsel of een mop? Mail hem naar [email protected] en misschien plaatsen we hem de volgende keer. ...

Nieuwsafbeelding
En dit is deel 3 van "MHC Voorhout in Corona-tijd".
Dit keer hebben we gekozen voor een (hockey)rebus, niet heel makkelijk, want het moet wel uitdagend blijven.

Heb jij een leuke puzzel, woordraadsel of een mop? Mail hem naar [email protected] en misschien plaatsen we hem de volgende kee ...

Nieuwsafbeelding
Update dinsdag 21 april 20.45 uur 
Helaas heeft de persconferentie van eerder vanavond ertoe geleid dat de KNHB weinig anders kan doen dan alle hockeycompetities voor seizoen 2019-2020 te beĂ«indigen. Er wordt dus dit seizoen niet meer gehockeyed in competitieverband. 

Gelukkig niet alleen slecht nieuws, want het ...

Nieuwsafbeelding
En hier al weer deel 2 van "MHC Voorhout in Corona-tijd".
We hebben een leuke, hockey gerelateerde, woordzoeker gemaakt. Print hem uit (1 voor elk gezinslid!) en maak er een wedstrijdje van, wie het eerst alle woorden heeft afgestreept! Veel puzzelplezier.
Heb jij een leuke puzzel, woordraadsel of e ...

Na het lanceren van de hockeychallenge afgelopen vrijdag, zullen we vanaf vandaag, elke zondag en woensdag een berichtje plaatsen op onze website en onze facebookpagina  https://www.facebook.com/mhcvoorhout/
Elke keer een ander berichtje: een filmpje, een puzzel(variant), een rebus...... Met als d ...

Nieuwsafbeelding
De vijfde week van de intelligente lockdown zit er bijna op en het ziet er naar uit dat het nog even gaat duren voordat we ons weer op de sportvelden mogen bewegen!
Om de tijd door te komen, willen we jullie uitdagen voor de MHCV Hockeychallenge.
Maak een filmpje van jezelf, in je MHCV-shirt, in de achtertuin of op een spee ...

Nieuwsafbeelding
Begin het Paasweekend goed en doe vanmiddag om 17:00 mee met de online training van Bjorn Kellerman via Instagram op @hchisalis

...

Nieuwsafbeelding
Onderstaande update is afkomstig van de KNHB naar aanleiding van de persconferentie rond de coronamaatregelen van de overheid op dinsdag 31 maart.

MHC Voorhout volgt de KNHB in haar coronamaatregelen. Dit houdt in dat de competitie, trainingen en alle andere activiteiten in ieder geval tot en met 28 april 2020 zijn stilgelegd ...

Nieuwsafbeelding
Update KNHB 24 maart 2020,  11.05  uur De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- e ...

Nieuwsafbeelding
Zoals in eerdere berichten op onze website gemeld, willen wij jullie naar aanleiding van onder meer dit bericht op de nieuwswebsite Inteylingen  erop wijzen dat het niet de bedoeling is om zelfstandig alleen of in groepen te trainen/hockeyen op de velden van MHC Voorhout.
MHC Voorhout volgt het beleid van de KNHB en de overhe ...

Nieuwsafbeelding
Update KNHB 15 maart 2020, 17.30 uur Als gevolg van de nieuwe maatregelen van de overheid aangekondigd op 15 maart is de competitie tot 6 april stilgelegd (was aanvankelijk tot 1 april).

Tijdens deze periode wordt er ook niet getraind. Het is niet  de bedoeling zelfstandig met je team of in groepen te gaan trainen ...

Nieuwsafbeelding
De FunKey Hockey-trainingen zijn tot 1 april a.s. geannuleerd, i n lijn met het genomen besluit van de KNHB (12 maart jl., 16.15 uur) waarin de competitie tot 1 april is stilgelegd. Verder vraagt de KNHB niet te gaan trainen. Uiteraard volgt MHCV dit advies.
Nieuwe ontwikkelingen worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd
...

Nieuwsafbeelding
In lijn met het genomen besluit van de KNHB (12 maart jl., 16.15 uur) waarin de competitie tot 1 april stilgelegd. Verder vraagt de KNHB vraagt niet te gaan trainen. Uiteraard volgt MHCV dit advies.
Nieuwe data worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd.
Het FunKey Team
 
...

Nieuwsafbeelding
Beste mede-quizzers,

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben meegekregen heeft de Nederlandse overheid vandaag strengere maatregelen aangekondigd in verband met het coronavirus.  Grote evenementen t/m 31 maart worden afgeblazen en ook de diverse sportverenigingen, waaronder de KNHB, hebben t/m ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf vrijdag 13 maart start Hockeyacademie Play2Improve met een nieuwe reeks 'functionele techniektrainingen’ voor jongens en meisjes vanaf 7 tot 14 jaar. De trainingen worden gegeven op het sportpark van MHC Voorhout. Om u een goed beeld te geven wat u kunt verwachten hebben we onderstaande informatie opgesteld.
Waarom techniektrai ...

Nieuwsafbeelding
Na de winterstop gaat het echte werk weer beginnen. De dames maakten in een stugge wedstrijd geen misstap en wonnen van Zandvoort met 2-1.
 
Een sterker Voorhout in de eerste helft kon maar geen opening forceren tegen het goed verdedigende Zandvoort. Ze moesten daarbij opletten op de snelle counters waarbij Zandvoort bijna ...

Nieuwsafbeelding
Na heel veel inspanningen ging het skihutfeest voor de jeugd en senioren van start. Er was een sleeschans gebouwd, spelletjes voor de kinderen, sneeuw geplakt, nieuwe muziek, winterattributen en nog veel meer. Het werd een fantastisch feest en voor herhaling vatbaar. Alle vrijwilligers en ouders bedankt voor een onvergetelijke dag! ...

Nieuwsafbeelding
Speciaal voor de Jongste Jeugd wordt er 15 maart een training gegeven voor vriendjes en of vriendinnetjes die kennis willen maken met de hockeysport.
Wanneer, hoe laat en waar? Deze gratis training wordt verzorgd op zondag 15 maart van 10 tot 11 uur op veld 1 bij MHC Voorhout. Een stick en bitje zijn niet nodig (aanwezig) ...

Van zondag 18 tot en met vrijdag 23 oktober a.s. gaat MHC Voorhout op Hockey Tour in Engeland. Een unieke kans om veel te hockeyen, uitgebreid kennis te maken met het Engelse schoolleven en natuurlijk veel plezier te maken. Kijk op de site en geef je op! ...

Nieuwsafbeelding
Tweede serie trainingen FunKey Hockey
FunKey Hockey is hockey voor kinderen uit groep 1, 2 (en 3) van de basisschool die op 1 oktober 2019 nog geen zes jaar zijn.
Sinds een aantal jaren biedt MHC Voorhout FunKey-trainingen aan. FUN in goed bewegen is KEY. Het gaat dus om méér dan hockey. Het programma omvat grondvorme ...

Nieuwsafbeelding
Na de noodkreet van onze club dat de muziekinstallatie  na een groot aantal jaren de geest had gegeven, sprong Kringloop Voorhout in de bres om te helpen.
Met hun donatie kunnen we straks weer muziek draaien in het clubhuis, wat een must is voor iedere vereniging om de sfeer te verhogen.
Vandaag werd de cheque over ...

Nieuwsafbeelding
Uitnodiging voor spelers en ouders Briefing Hockeyreis naar Bath op 5 maart van 19.30-20.30 uur in het clubhuis

Om een weloverwogen keuze te kunnen maken organiseert de England Hockey Tour Commissie een Briefing over de hockeyreis van onze club naar Bath in de herfstvakantie. De reis staat open voor alle A- en B-spelers ...

Nieuwsafbeelding
De KNHB heeft vanmorgen gemeld dat er zondag 16 februari geen centrale afgelastingen zaalhockey komen vanwege de weersituatie en dat er ook geen updates meer volgen. 
Speel je in een blaashal check dan voor de zekerheid de website van de vereniging.
Voorzichtig in het verkeer.

Voor meer informat ...

Nieuwsafbeelding
Dit weekend worden de laatste zaalwedstrijden gespeeld en zit het zaalseizoen er weer op. 
De veldtrainingen voor de selectieteams starten op maandag 17 februari. LET OP: Er zijn in deze week aangepaste tijden en/of trainers en/of velden.
De trainingen van de niet selectieteams en keeperstrainingen starten ...

Nieuwsafbeelding
Ons clubhuis is er al klaar voor, de bar is al verbouwd tot skihut en het kleine knusse huisje staat klaar om bewoond te worden door de DJ.
17:00 - 19:30 voor de jeugd teams C, D, E en F --> sport &spel en patat met braadworst
21:00 - 01:00 Skihut feest voor A, B, alle senioren, trimmers en ouders van alle leden ...

Nieuwsafbeelding
De Oranje dames en heren spelen dit jaar de tweede editie van de FIH Pro League. Beide teams spelen in maart, april en juni hun thuiswedstrijden in Rotterdam, Den Bosch, Utrecht en Amsterdam. Koop nu je tickets voor dit Oranjehockeyfeest!
  https://fihproleague.nl/
...

Nieuwsafbeelding
Doelgroep: Senioren, A-jeugd en ouders van alle leden.
Meer informatie over tijdstip en inschrijven volgt binnenkort.
...

Nieuwsafbeelding
Ga jij mee hockeyen in Engeland in de herfstvakantie?
Van zondag18 tot en met vrijdag 23 oktober 2020 gaat MHC Voorhout op Hockey Tour in Engeland. Een unieke kans om veel te hockeyen, uitgebreid kennis te maken met het Engelse schoolleven en natuurlijk veel plezier te maken.
Waar gaan we heen?
De reis gaat naar de mooi ...

Nieuwsafbeelding
De basisscholen gaan staken. Voor de kinderen een extra vrije dag, maar voor de ouders misschien wel lastig, daarom organiseert hockeyacademie Play2Improve een speciale hockeyclinic op vrijdag 31 januari bij MHC Voorhout. Het is buiten dus neem je veldhockeyspullen en warme kleding mee. 
D ata
Vrijdag 31 januari ...

Nieuwsafbeelding
Zaterdagochtend een veld vol hockeymeisjes. De jongste jeugd (F-jes) was lekker bezig tegen andere teams uit de regio. Met veel ouders langs de kant was het weer een mooi gezicht bij MHC Voorhout. Het was wel koud, maar de kachel brandde in het clubhuis. Enthousiaste vrijwilligers achter de bar maakten een broodje warme worst. Met rode wangen ...

Nieuwsafbeelding
Het afsluitende toernooi van de midwintercompetitie bij MHC Voorhout heeft een nieuwe kampioen opgeleverd: de M6F1!! ...

Nieuwsafbeelding
Wie kan ons helpen?
Na een groot aantal jaren trouwe dienst lijkt het erop dat de geluidsinstallatie in het clubhuis is overleden. Het apparaat is verbonden met de computer, waar nog steeds Windows 7 op staat, en die supertraag draait.
Het spul is verouderd en aan vervanging toe. Een clubhuis zonder muziek is geen optie! Een ni ...

Nieuwsafbeelding
Beste leden, ouders/verzorgers van leden, vrijwilligers, sponsors, coaches, managers en trainers,

Allemaal de beste wensen voor 2020. 
Graag nodigen wij je van harte uit voor onze traditionele Nieuwjaarsreceptie.

Datum: vrijdag 17 januari 2018
Tijd: Van 19:30-21.30 uur
Waar: Clubhuis MHC ...

Nieuwsafbeelding
De Midwintercompetitie Jongste Jeugd (MWC JJ) wordt dit seizoen in toernooivorm gespeeld, verdeeld over drie speeldagen (11, 18 en 25 januari 2020) met twee wedstrijden per speeldag/team. Er wordt gespeeld in 6-tallen.
De wedstrijden voor januari worden vastgelegd in Lisa met de aanvangstijden 11.00 en 12.00 uur per team een uit- ...