slider01.jpg slider_06.jpg slider05.jpg slider_01.jpg slider_04.jpg slider_03.jpg
 

Nieuwsafbeelding
Tijdens de herfstvakantie (maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober) zijn er geen trainingen. Wij wensen jullie een fijne herfstvakantie!
MHC Voorhout TC ...

Nieuwsafbeelding
Graag nodigen we ouders uit om zich aan te melden voor het behalen van de scheidsrechterskaart. Het eerstvolgende examen vindt plaats op het clubhuis op dinsdag 12 november .
Het is een online cursus, dus te volgen in uw eigen tijd, aangevuld met één cursusavond op de club op woensdag 6 november , waar onder meer ...

Nieuwsafbeelding
Op zaterdagavond 14 december organiseert MHC Voorhout het Kerstfeest 2019 voor A-junioren, senioren teams, trainers, coaches, leden van onze commissies, vrijwilligers, veteranen en veterinnen.

Hoe de avond er precies uit gaat zien…..  Dat gaan we de aankomende weken organiseren. In ieder geval gaat het een mooie en gezellige ...

Nieuwsafbeelding
Zet nu alvast in je agenda: zondag 29 December 2019!
Dan staat weer het jaarlijkse MHC Voorhout Jingle Bells Zaalhockeytoernooi gepland. Dit toernooi is voor alle leden, vanaf E t/m Senioren en vindt plaats in Sporthal De Tulp in Voorhout.
In november volgt er meer informatie via een mail naar de elftalbegel ...

Nieuwsafbeelding
Vergeet niet deze week jouw verkoopboekje in te leveren bij de elftalbegeleider. Een superlot met je team kopen kan ook nog steeds! Heb je als team interesse in een Superlot? Mail dan naar [email protected]   V oor alle leden geldt: gebruik ook de digitale link die je hebt ontvangen om loten te verkope ...

Nieuwsafbeelding
Zondag 27 oktober is het weer Super Sunday.
Onze Dames 1 en Heren 1 spelen thuis. De dames om 12:45 tegen Evergreen D1. En de heren gaan om 14:30 ook de strijd aan tegen Evergeen. Dat belooft weer een mooi spektakel te worden.  Maar ook D2, D3, DA en HA spelen thuis. Kom onze dames en heren aanmoedigen.
En als ...

Helaas staan de velden onder water.
Tot 18:00 zijn de trainingen afgelast.
De trainingen vanaf 18:00 gaan door.  ...

Nieuwsafbeelding
Omdat er een regenachtige ochtend is voorspeld, is besloten om de FunKey training van vandaag af te gelasten. Wij hopen de kids volgende week weer te zien!
Het FunKey Team
...

Nieuwsafbeelding
Op zaterdag 5 oktober zijn in de voorcompetitie drie juniorenteams eerste geworden in hun kwalificatiepoule. Binnenkort worden deze teams traditiegetrouw gehuldigd door de voorzitter. 
Namens MHC Voorhout van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

MB3 Dit team is zonder puntverlies met ee ...

Nieuwsafbeelding
De jongste-jeugdcommissie & technische commissie organiseren donderdag 17 oktober een avond waarop (nieuwe) ouders informatie krijgen over de club en de organisatie. Ook wordt het vervolg van het seizoen na de herfstvakantie toegelicht. 
Daarnaast worden de spelregels uitgelegd voor de 3- en 6-tallen, omdat van alle ouders wo ...

Nieuwsafbeelding
Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport .  Kies voor Rabobank Bollenstreek en daar vindt je MHC Voorhout. Je kunt stemmen sinds 27 september jl.!
 
Met Rabo ClubSupport investeert de Raboban ...

Nieuwsafbeelding
Er zijn nog 10 plekken over voor het herfstkamp! Je kan nog tot en met vrijdag 27 september inschrijven via de link in dit bericht!

Impressie van vorig seizoen:
https://www.youtube.com/watch?v=0AU2FmMPHWQ&feature=youtu.be

Datum:     vrijdag 25 oktober 2019 vanaf 13.30 uur
& ...

Nieuwsafbeelding
Na de goede resultaten van vorige week eindigde dit weekend voor de dames en heren in mineur. De dames gingen met 1-5 onderuit en verloren daarbij hun koppositie. De heren kwamen niet verder dan 1-3. Heren 1 begon goed aan de wedstrijd en beide teams waren tegen elkaar opgewassen. Toch kwam Voorhout halverwege de 1 e helft op voorsprong doo ...

Nieuwsafbeelding
Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober spelen de Oranje Heren kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokio!


Tegenstander is viervoudig wereldkampioen en drievoudig olympisch kampioen Pakistan. De wedstrijden starten om 16.00 uur in het Wagener Stadion, Amsterdam.
We zouden het fantas ...

Nieuwsafbeelding
Geef je vandaag nog op voor de hapdag van a.s. vrijdag bij MHC Voorhout!
 
Zoals jullie weten is het verplicht om tijdens de trainingen en wedstrijden een gebitsbeschermer te dragen. Samen met Sport Preventie TandLetsel (SPTL) organiseren wij op vrijdag 20 september 2019 een ‘hapdag’ op de club. Tijdens deze hap dag kun ...

Vacature: barhoofd
Wie wordt er niet blij van versgemaakte koffie als je in de kou langs het veld staat? Of van een koel drankje als je hard hebt gewerkt op het veld? Als jij je ook graag wilt inzetten om dit mogelijk te maken in onze mooie vereniging, zijn we op zoek naar jou als nieuw barhoofd.
Aan het begin van de dag o ...

Nieuwsafbeelding
Na een heftige feestweek moesten de dames en heren van Voorhout aan de bak tegen de Leidse Studenten. Dames 1 behaalde haar 2e overwinning en de heren herstelden zich na de weggegeven wedstrijd van vorige week.
De Voorhoutse dames waren nog niet helemaal wakker. Na 30 seconden stonden zij door een fout in de verdediging met ...

Nieuwsafbeelding
FunKey Hockey is hockey voor kinderen uit groep 1, 2 (en 3) van de basisschool die op 1 oktober 2019 nog geen zes jaar zijn.
Sinds een aantal jaren biedt MHC Voorhout FunKey-trainingen aan. FUN in goed bewegen is KEY. Het gaat dus om méér dan hockey. Het programma omvat grondvormen van bewegen, loopscholing, balvaard ...

Nieuwsafbeelding


Hockeyacademie Play2Improve organiseert hockey 2-daagse bij MHC Voorhout
Tijdens de herfstvakantie is Hockeyacademie Play2Improve terug bij MHC Voorhout. Train op professionele wijze met ons mee en geniet van twee dagen volop hockeyplezier! Maak kennis met de nieuwste oefenvormen en speel mee in ons fantastische ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf dit weekend is voor alle teams de competitie weer gestart! Een goed moment om met spelers, coach, elftalbegeleider, trainer, scheidsrechters en natuurlijk ook de ouders af te spreken hoe we er samen een mooi seizoen van kunnen maken.

Kijk ook even het korte KNHB-filmpje op onderstaande link voor extra inspiratie. https://www.y ...

Nieuwsafbeelding
Beste ouders,
Het opstellen en indelen van scheidsrechters is een hele klus. De bond heeft ook ingesteld dat bij de E-achttallen, de thuis- én uitclub elk één scheidsrechter per wedstrijd levert. Zeker voor uitwedstrijden is het dus cruciaal dat er ouders met een scheidsrechterskaart bij het team zijn.
Het ...

Nieuwsafbeelding
Op maandag 16 september start de inschrijving voor het MHCV hockeykamp. Het hockeykamp vindt plaats van vrijdag 25 oktober tot en met zondag 27 oktober.
Hou op 16 september de website goed in de gaten zodat je op tijd kan inschrijven, want er is een beperkt aantal plekken en VOL = VOL.

...

Nieuwsafbeelding
Beste topsporters van MHCV Voorhout,
 
Zoals jullie weten is het verplicht om tijdens de trainingen en wedstrijden een gebitsbeschermer te dragen. Samen met Sport Preventie TandLetsel (SPTL) organiseren wij op vrijdag 20 september 2019 een ‘hapdag’ op de club. Tijdens deze hapdag kun je een afdruk laten maken voor ee ...

Nieuwsafbeelding
Vanaf vrijdag 20 september start Hockeyacademie Play2Improve met een reeks lessen ‘functionele techniektrainingen’ voor jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar. 
Na het succes van diverse hockeyevenementen staan de trainers nu ook klaar om aan de slag te gaan met de techniektrainingen. De trainingen worden gegeven op het sportpark v ...

Nieuwsafbeelding
Beste leden,
  
Ook dit jaar doet MHC Voorhout weer mee aan de landelijke Grote Clubactie. Als club willen we uiteraard zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas! Vorig jaar heeft de actie ruim € 4.000 opgebracht. De vereniging heeft dit geld hard nodig. Het spaardo ...


De KNHB heeft de spelregelwijzigingen voor het aankomend seizoen gepubliceerd. Hieronder kun je lezen welke wijzigingen dat zijn. In het bijgevoegde document staat het volledige spelreglement.
Alle elftalwedstrijden (dit geldt voor zowel junioren als senioren) worden vanaf komend seizoen gespeeld in vier kwarten van elk ...

Ook dit jaar worden door de KNHB aan het begin van het seizoen weer Spelregelcafés georganiseerd door het hele land. Eén van deze avonden vindt plaats bij LOHC. 
Doel is alle betrokkenen bij de hockeysport te informeren over spelregelwijzigingen en de afspraken die zijn gemaakt over de uitleg van de sp ...

Nieuwsafbeelding
Hierbij alvast wat belangrijke gegevens voor de start van het  seizoen 2019/2020:   Maandag 2 september - start trainingen alle teams inclusief keepers; Zaterdag 7 september - start competitie alle teams, behalve Jongste Jeugd (E en F); Zaterdag 14 september - start competitie Jongste Jeugd (E en F); Zaterdag 14 Septembe ...

Nieuwsafbeelding
De trainingen voor de selectieteams starten vanaf maandag 26 augustus. De trainingen van de overige teams en de keeperstraining starten vanaf maandag 2 september. 
Het concept trainingsschema staat in de Lisa app en op de website. Dit is een voorlopig schema, hierin komen sowieso de komende tijd nog wijzigingen, dus chec ...

Beste hockeyers, Terwijl de meesten van jullie nog genieten van de vakantie in binnen-/buitenland, zijn inmiddels de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang. Zoals ieder jaar zijn er centraal oefenwedstrijden geregeld voor de A t/m D teams; dit jaar op ZATERDAG 31 AUGUSTUS 2019.  In het wedstrijdschema staan alle details. Ch ...

Nieuwsafbeelding
Kinderen die graag  kennis willen maken  met de hockeysport   kunnen drie keer gratis bij ons komen proeftrainen. Hiervoor kunt u uw kind aanmelden via de website, zie onder Lidmaadschap het kopje ' lid worden ' .
 
Als u uw kind heeft aangemeld via de website krijgt u altijd bericht van ...

Nieuwsafbeelding
Nieuwe Teams Jullie nieuwe teams en coaches staan vanaf nu in de Lisa app. Zie je jouw nieuwe team nog niet in de app dan kan je het best even opnieuw inloggen in de app.

Voor MD1 en MA2 zijn we nog op zoek naar een coach.  Daarnaast zijn er nog wat plekken voor (nieuwe) trainers. Vind je het leuk om een team te bege ...

Nieuwsafbeelding
Tijdens de zomervakantievakantie organiseert Play2Improve een Hockey 3-daagse bij MHC Voorhout. Ben jij helemaal gek van hockey en wil jij samen met ons lekker trainen in de zomervakantie? Dan is deze Hockey 3-daagse bij MHCV echt iets voor jou! Geniet van de nieuwste oefenvormen en speel mee in ons fantastische toernooi. Schrijf je snel in ...

Nieuwsafbeelding
De KNHB neemt de spelregelwijzigingen , die op 1 januari door de FIH zijn ingevoerd, per 1 augustus 2019 op in haar spelreglement veldhockey. De wijzigingen vind je hier. De belangrijkste wijzigingen zijn dat alle elftalwedstrijden in vier kwarten worden gespeeld én dat het niet meer mogelijk is met een vliegende keeper te spel ...

Nieuwsafbeelding
De temperatuursverwachting voor zaterdag is nog steeds 31 graden. Dit betekent dat de temperatuur op het veld richting de 40 graden gaat. Daarom hebben we besloten om Vlaggetjesdag te verplaatsen naar volgende week zaterdag.

Geef dit bericht ook even door aan je teamgenoten, zodat er niemand voor niets naar de hockey komt morgen. ...

Nieuwsafbeelding
Beste allemaal,


Het weekend van 25 t/m 27 oktober 2019 is het weer zo ver. 
De 2e jaars E-, D- en C- lijn gaan op kamp!!!
 
Omdat dit het laatste weekend van de herfstvakantie is, starten wij vrijdag al vroeg en zijn de kinderen zondagmiddag weer op tijd thuis!
  ...

Nieuwsafbeelding
De wedstrijden op vlaggetjesdag worden gespeeld volgens onderstaand schema.
We zorgen dat er gele hesjes op de velden aanwezig zijn, het eerst genoemde team speelt met hesjes of met een wit shirt.
Er wordt een helft van 35 minuten gespeeld eerder beginnen mag natuurlijk maar er wordt op tijd gestopt zodat de volgende wedstrijd w ...

Beste leden en ouders van leden,
Graag herinneren wij jullie aan de ALV van MHC Voorhout op dinsdag 25 juni om 20.00 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur.
De agenda voor de ALV vind je onder de bijlage knop.
Bestuur MHC Voorhout ...

Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag was het tijd voor de KNHB Jongste Jeugddag, met als thema Disney.
Bij MHC Voorhout speelden de ME1 en ME5 een thuiswedstrijd en kregen we 14 teams op bezoek. Na een regenachtige start was het weer ons goedgezind. De wedstrijden werden afgewisseld met diverse activiteiten, zoals estafette, springkussen, schminken en s ...

Nieuwsafbeelding
Beste spelers en begeleiding van D1, D3 & H1,
Langs deze weg willen we jullie bedanken voor de ondersteuning op de FunKey-trainingen. De feedback van de ouders en kinderen op deze trainingen is zeer positief wat heeft geresulteerd in meer dan 75 aangemelde FunKey-leden!
Deze groep vormt de basis voor nieuwe aanm ...

De voorlopige teamindelingen Jongste Jeugd en Junioren voor seizoen 2019-2020 staan op het beschermde deel van de website.
Op Vlaggetjesdag (zaterdag 29 juni) maken jullie kennis met jullie nieuwe team.
De seniorenteams worden op 28 juni bekendgemaakt.
...

Nieuwsafbeelding
Zijn jouw hockeyspullen te klein? Of ben je gestopt? Overweeg dan om jouw spullen in te leveren bij MHC Voorhout voor een goed doel.
 
Soms ontvangen wij aanmeldingen van kinderen die graag willen hockeyen, maar voor wie het wegens privé-omstandigheden moeilijk is om alle kosten te dragen. Voor een b ...

Nieuwsafbeelding
In samenwerking met Play2Improve organiseren we dit jaar bij MHC Voorhout een hockey-driedaagse voor de E- en F-jeugd!
Locatie: MHC Voorhout
Data: 24, 25 & 26 juli
Het gehele dagprogramma wordt verzorgd door Play2Improve en daarbij horen de trainingen, kleding, lunch en animatie. Play2Improve heeft al jarenlange erv ...

Nieuwsafbeelding
Jullie zijn natuurlijk allemaal benieuwd hoe de team samenstellingen voor seizoen 2019/2020 eruit zien. Wij begrijpen dit en willen graag dat jullie allemaal zelf op de site kunnen zien in welk team je bent geplaatst. 
Net als vorig seizoen worden de teams via het beschermde deel van onze website bekend gemaakt op zondag av ...

Nieuwsafbeelding
Afgelopen zondag waren de laatste competitiewedstrijden van het seizoen. Onze dames speelden tegen de nummer 3 Alkemade. Op een zeer warm Sportpark Elsgeest waren beiden teams aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd na een 0-0 ruststand in een 1-1 gelijkspel door een doelpunt van Cassandra Nieuwenhuizen.
Dames 1 eindigde in ...

Nieuwsafbeelding
Ben jij het afgelopen seizoen (sport)spullen kwijtgeraakt?
Misschien liggen die bij MHC Voorhout. Kom een kijkje nemen in de kleedkamers. Achterin in de gang staan en hangen de spullen bij het garderoberek.
Neem uiteraard alleen mee wat van jou is.
Na Vlaggetjedag (29 juni) zullen wij de overgebleven items aanbieden aa ...

Nieuwsafbeelding
Na een sportief seizoen van hard trainen en veel wedstrijden spelen, kunnen jullie het seizoen als team gezellig met elkaar afsluiten!  
MHC Voorhout stimuleert dit graag door een BBQ op de club mogelijk te maken: in mei en juni kun je op een aantal zaterdagen en zondagen een team BBQ organiseren. De BBQ wordt volledig verzor ...

Nieuwsafbeelding
Vlak voor het einde van de competitie vind je hier een aantal belangrijke data rond de afsluiting van het lopende seizoen en de start van het nieuwe seizoen.
Einde trainingen: De trainingen lopen door tot en met de week voor jullie laatste competitiewedstrijd. De A- en B-junioren trainen tot en met vrijdag 24 mei De sen ...

Nieuwsafbeelding
Op een zonovergoten Sportpark Elsgeest behaalden Dames 1 en Heren 1 allebei de volle winst.
De dames uit Voorhout waren oppermachtig tegen de Kraaien uit Wijdewormer. Bij de rust stonden zij al met 2-0 voor en bouwden de voorsprong na rust uit tot 6-1.
De mannen hadden het lastiger tegen Bleiswijk. Zij kwamen met 0-1 achte ...