slider05.jpg slider04.jpg slider02.jpg slider03.jpg slider01.jpg
 
Nieuwsafbeelding
Na de zomervakantie zijn we weer gestart met FunKey Hockey!
FunKey Hockey is hockey voor kinderen uit groep 1, 2 (en 3) van de basisschool die op 1 oktober 2017 nog geen zes zijn. Sinds een aantal jaren biedt MHC Voorhout FunKey trainingen aan. FUN in goed bewegen is KEY. Het gaat dus om méér dan hockey. Het programma omvat grondvormen van bewegen, loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey.
Elk hockeyseizoen zijn er twee series FunKey tra...
Nieuwsafbeelding
MHC Voorhout biedt uw kind een sportieve kennismaking met de hockeysport en spelplezier in teamverband. Bijgevoegd vindt u het hockeyaanbod voor het seizoen 2017-2018.
Met sportieve groeten, FunKey Hockeyteam en Jongste Jeugd MHC Voorhout
  ...
Nieuwsafbeelding
Kinderen die graag  kennis willen maken  met de hockeysport   kunnen drie keer gratis bij ons komen proeftrainen. Hiervoor kunt u uw kind aanmelden via de website, zie onder Lidmaadschap het kopje ' lid worden ' .
 
Als u uw kind heeft aangemeld via de website krijgt u altijd bericht van de ledenadministratie. Er zijn dan twee mogelijkheden:
1. Er is plek in de leeftijdscategorie van uw kind. U hoort dan on...
Om onze leden te bereiken worden regelmatig nieuwsbrieven en mails van de organisatie en de teams verstuurd. Houd daarom je e-mailadres up-to-date.   Kies op de website bovenin het menu voor 'Inloggen' en log in met uw lidcode en wachtwoord. Ga naar 'Profiel' en kies onderaan het menu voor 'Bewerken'.   In dit menu kan je jouw e-mailadres en telefoonnummer wijzigen. Ben je verhuisd of wil je een ander rekeningnummer voor de contributie-incasso opgeven, stuur...